"Heel genereus als het gaat om budgetten voor scholen"

Voorpagina » Video » "Heel genereus als het gaat om budgetten voor scholen"

De redactie van TV Valkenburg ontving onderstaande brief van Hub Aussems, commissielid voor P.G.P. TV Valkenburg plaatst de reactie integraal.
———-
In artikel  “Scherpe woordenwisseling behandeling jaarstukken “Kom Leren” van TV Valkenburg worden er wat zaken omgedraaid en verwisseld. Voor de volledigheid een juiste weergave van dit agendapunt:
Hub Aussems (PGP) sprak Kom Leren aan op een citaat in het voorwoord van hun jaarverslag 2018, namelijk “dat het bestuur helaas moet vaststellen dat de overheid in de bekostiging van huisvesting en verdere materiële instandhouding ernstig tekort schiet“.
In feite verzocht Hub Aussems een woord toe te voegen in deze zin, namelijk “centrale”. Daarmee wordt dan de centrale overheid aangesproken en niet de gehele overheid waaronder ook de gemeente Valkenburg aan de Geul valt. Onze gemeente is namelijk tot nu toe heel genereus als het gaat om budgeten voor scholen. Ruimer dan wettelijk wordt voorgeschreven. 
Dhr. Groos stond niet open voor dit voorstel. Na interventie van Dinant Kamphuis (PGP) kwam hij een stukje tegemoet, namelijk om dit in het jaarverslag 2019 wel juist te noteren.
Discussie naluisteren kan, fragment staat onder agendapunt 6: https://ris2.ibabs.eu/Agenda/Details/Valkenburg/b11ea17a-f748-484b-8447-dfd94a3ece19
——————
De redactie van TV Valkenburg neemt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze ingezonden brief. TV Valkenburg geeft kijkers de mogelijkheid om hun mening weer te geven en plaatst uitsluitend de inhoud van de brief.

← Vorig bericht

Zuid-Limburg gezien door de ogen van anderen

Wordt Kloosterkerk nieuw gemeenschapshuis

Volgend bericht →