De redactie van TV Valkenburg ontving onderstaande brief van Eugene Ruijgers,
voormalig lijsttrekker D66 Valkenburg aan de Geul, over de gang van zaken rond de Polfermolen. TV Valkenburg plaatst de reactie integraal.
——————————————–
MINIMAAL 7 MILJOEN VAN ONS GELD VERKWANSELD!
En wees gerust, er komt nog meer bij. De politiek in Valkenburg kijkt  omlaag, opzij, naar een ander en veel in de lucht. Wat ze niet doen is vooruitkijken en besluiten nemen. Na de voor ons slecht verlopen gemeenteraadverkiezingen in 2018 zijn wij als D66 team van het Valkenburgse politieke toneel verdwenen. Ik reageer dan ook op persoonlijke titel.

Deze week verscheen een ingezonden brief op TV valkenburg van Levien en Roos Spits over de gebroken verkiezingsbelofte van het CDA en de aankondiging van de raadsvergadering over de Polfermolen. Nadat ik de berichten had gelezen, kreeg ik wat last van mijn hartritme wat met mijn gezondheid geen goede zaak is. Ik wil de politieke partijen in Valkenburg herinneren aan het volgende:

Een citaat uit maart 2014

In mijn ogen hebben wij in de afgelopen jaren 7 miljoen euro van onze inwoners verkwanseld door het gebrek aan moed van onze lokale politici. Vele dure goede adviezen zijn uitgebracht, scenario’s besproken maar geen consequenties aan verbonden door de politieke partijen in onze Gemeenteraad.

De Polfermolen moet sluiten op 1 januari 2021 wat gezien de huidige stand van zaken met geen mogelijkheid fatsoenlijk gaat lukken wat betekent dat er nog een aantal miljoenen extra van u en mij in gestoken gaan worden.

Mijn oproep aan de politiek, hou op met rekken, hak de knoop door, investeer in de toekomst en realiseer dat u al jaren geld besteed van de inwoners van Valkenburg aan een hopeloze zaak.

Eugene Ruijgers,
Voormalig lijsttrekker D66 Valkenburg aan de Geul
——–
De redactie van TV Valkenburg neemt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze ingezonden brief. TV Valkenburg geeft kijkers de mogelijkheid om hun mening weer te geven en plaatst uitsluitend de inhoud van de brief.

Foto Eugene Ruijgers