Ingezonden reactie over sluiting pinautomaten.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Houthem » Ingezonden reactie over sluiting pinautomaten.

In de kleine kernen van de gemeente.Onderstaande ingezonden reactie gaat over de CDA-brief omtrent mogelijke sluiting van de pinautomaten in Houthem, Schin op Geul en Sibbe.
De redactie
——————————————
In het bericht wordt melding gemaakt van de sluiting van de geldautomaten van de Rabobank in Houthem, Sibbe en Schin op Geul. Deze informatie is onjuist. Met betrekking tot de geldautomaat in Houthem kan ik u melden dat we de huidige geldautomaat gaan verhuizen van Vroenhof 3B naar Gemeenschapshuis de Holle Eik.
Met betrekking tot de geldautomaten in Sibbe en Schin op Geul zijn er op dit moment geen plannen tot sluiting. Niet voor 1 januari 2015 zoals vermeld in het bericht op Tv Valkenburg.

Wat wij echter wel doen, is, bij het einde van ieder huurcontract van de geldautomaatlokatie, evalueren of we het bestaande contract willen continueren, beëindigen of een alternatief gaan zoeken. Dit hoort bij onze normale bedrijfsvoering. We kijken dan onder andere naar het aantal transacties van de geldautomaat, naar veiligheid en naar het aantal winkels dat in de buurt van de geldautomaat ligt.

Dit is gedaan bij de geldautomaat in Houthem waar nu een mooi alternatief voor gevonden is.

M. vr. gr.,
Philippe Dumoulin
Medewerker MarktbewerkingRabobank Maastricht en Omstreken

—————————————
Tot zover deze ingezonden brief. Wilt u ook reageren? Dan kan dat via: info@tvvalkenburg.nl

Tv Valkenburg heeft als beleid ingezonden brieven ongecensureerd te publiceren. En is derhalve niet verantwoordelijk voor grammaticale fouten en de inhoud. Tv Valkenburg publiceert niet alle ingezonden brieven.
De redactie.

← Vorig bericht

Ingezonden reactie: geen feestverlichting Berkelplein.

Groene opwaardering spoor-icoon in Houthem.

Volgend bericht →