Installatie pastoor Dieteren in parochiekerk Schin op Geul

Voorpagina » Nieuws » Installatie pastoor Dieteren in parochiekerk Schin op Geul

Op zondag 22 november om 14.00 uur wordt in de H.Mauritiuskerk in Schin op Geul Constantijn Dieteren geïnstalleerd als pastoor van de parochies Schin op Geul, Oud-Valkenburg en Sibbe. Tevens is hij benoemd tot voorzitter van de parochiefederatie VOSS, dat is Valkenburg, Oud Valkenburg, Schin op Geul en Sibbe.

Pastoor Dieteren

Voorzitter federatie
Pastoor Dieteren wordt geïnstalleerd door deken Bronneberg van het dekenaat Gulpen en als getuigen treden pastoor Jansen uit Valkenburg-centrum en pastoor Tervoort uit Banholt op. Pastoor Dieteren is de nieuwe voorzitter van de federatie en gaat nauw samenwerken met pastoor Jansen in Valkenburg.

Geen feest
“Graag hadden we deze installatie op een feestelijke manier willen vieren, samen met alle verenigingen en parochianen. Vanwege de verscherpte coronamaatregelen mogen er maar 30 personen bij de installatie aanwezig zijn,” aldus José van den Hoven van het kerkbestuur.

De viering wordt opgeluisterd door Erik en Mirna van Kempen-Senden en zal via een livestream uitgezonden worden. Dit is de link om te kijken: https://twitch.tv/sxcsolutions 

Archieffoto TV Valkenburg

← Vorig bericht

Gerard Dautzenberg viert 70-jarig jubileum als muzikant

Kunstwerkt met Pallieter Hutschemakers

Volgend bericht →