InterClassics haalt € 30.130 op voor stichting Lymph&Co

Voorpagina » Toerisme » InterClassics haalt € 30.130 op voor stichting Lymph&Co

Aan de vooravond van InterClassics Maastricht de TopMobiel Preview Night genoten 550 gasten van een diner op sterrenniveau bereid door Edwin Soumang van Restaurant One in Roermond en Servais Tielman van Restaurant Cucina Del Mondo in Heerlen. Tijdens deze avond werden door diverse sponsoren en partners mooie prijzen ter beschikking gesteld voor de tombola.
Het bekende werk ‘Oh mein papa’ van Chrit Rousseau werd ter beschikking voor een veiling. De volledige opbrengst van deze tombola en veiling komt ten goede van Stichting Lymph&Co. De stichting is een initiatief van prins Bernhard van Oranje die zelf in 2013 de diagnose lymfklierkanker kreeg. Bernhard van Oranje was deze avond zelf aanwezig om het belang van de stichting uit te leggen. Monique des Bouvrie, ambassadeur van Lymph&Co en Menno de Jong, bestuurslid van Lymph&Co hebben een cheque in ontvangst mogen nemen van € 30.130,-.
Stichting Lymph&Co steunt grensverleggend onderzoek om de behandeling van lymfklierkanker te verbeteren. Het doel van Lymph&Co is financiering van wetenschappelijk onderzoek naar de aard en behandeling van lymfklierkanker en meer aandacht genereren voor deze vorm van kanker.
Foto Interclassic Maastricht

← Vorig bericht

Laat je voorlezen door Lot van Sesamstraat

Monddoodclausule: Nee, tenzij

Volgend bericht →