Internetpagina Tv Valkenburg is een succes

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Internetpagina Tv Valkenburg is een succes

Sinds medio maart 2004 heeft Tv Valkenburg een eigen website. In iets meer dan twee jaar blijkt dat deze pagina in een behoefte voorziet. Op 30 mei 2006 stond de teller op 100.000 unieke hits ! Dat wil zeggen als U tweemaal (of meer) per dag op deze pagina kijkt, telt u toch maar één keer mee.
Valkenburgers binnen de gemeente, maar ook buiten deze grenzen kijken dagelijks naar het nieuws, de foto’s en alle andere wetenswaardigheden over Valkenburg aan de Geul op www.tvvalkenburg.nl Deze week kunt u op deze internetpagina ook dagelijks het lokale weerbericht zien. Hoe zullen de weersvooruitzichten voor deze regio de komende uren worden ? Deze voorspelling wordt om de vijf uur ververst.
Als u binnenkort met vakantie gaat, kunt u vanaf of vanuit uw luie stoel steeds op de hoogte blijven van het wel en wee thuis. Wellicht dat deze pagina ook interessant is voor geemigreerde Valkenburgers. Via de digitale snelweg kunnen zij dagelijks op de hoogte blijven van hun oude woonplaats. Stel daarom deze pagina als startpagina in (zie de tekst rechtsboven op deze pagina).

← Vorig bericht

Wordt het een werkbezoek of het eerste "snoepreisje" van het nieuwe College

Ome Joop's Tour naar Valkenburg

Volgend bericht →