Jaarlijkse processie in Broekhem

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Jaarlijkse processie in Broekhem

Op zondag 25 meiDe route is als volgt;
Kerk- Koningswinkelstraat – van Pallandlaan- Pr. Willem Alexanderlaan – Kersenhofje – rustaltaar – Pr. W. Alexanderlaan – Pr. Christinalaan – van Heinsberglaan – Pr. Beatrixsingel – Pr. Irenelaan(2 de stuk met het verkeer mee)- (hoek Pr.Irenelaan/ Pr Christinalaan rustaltaar) – Pr. Christinalaan (oversteken Statenlaan) – Koningswinkelstraat – Kerk.
Alleen bij uitzonderlijke slechte weersomstandigheden gaat de processie niet door.
Na afloop is in de kerk dan een sluitingsdienst met dankwoord. De deelnemers van de Processie kunnen na afloop op de Kinderkermis die inmiddels van start is gegaan koffie met vlaai nuttigen of anderszins.
Degene die op de route van de processie willen zorg dragen voor versiering van de straten kunnen zich melden bij de heer Hub Spits tel 06-51416086.
Voor degene die wilt meehelpen aan de Kinderkermis kan zich eveneens bij genoemde persoon aanmelden of bij Jo Huijnen 043-6015476/6013012
Met veel inzet van diverse mensen wordt elk jaar getracht deze dag voor de inwoners van Broekhem maar vooral voor de kinderen een feestdag te laten zijn. Wij hopen dat ieder van jullie op zijn manier dit initiatief steunt en de kinderen zoveel mogelijk in de gelegenheid stelt aan deze de beide evenementen te laten deelnemen.
Medewerking en deelname worden uiteraard bijzonder op prijs gesteld.

← Vorig bericht

Uitslagen 17 en 18 mei 2008

Radio 5 komt naar het Th.Dorrenplein

Volgend bericht →