Jaarlijkse zomermarkt in Walem

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Walem » Jaarlijkse zomermarkt in Walem

Zondag 6 augustus a.s. is het weer zover dat het pittoreske Walem, een buurtschap vlakbij Schin op Geul, zich opmaakt voor de traditionele zomermarkt die hier reeds jaren met succes wordt georganiseerd door de Struchtse schutterij St.Mauritius.

Zondag 6 augustus staat in het teken van standwerkers, marskramers en marktkooplui. In de gehele straat Walem, vanaf het Vakantiecentrum Schin op Geul, vindt van 10.00 uur tot 18.00 uur een grote zomermarkt plaats, waar duizend en één artikelen te koop zijn. Ook wordt er een aparte rommel/hobbymarkt ingericht met een 50-tal rommelstands waar naar hartelust gesnuffeld kan worden tussen de vele snufjes en snuisterijen.

Op het gezellig ingerichte buitenterras verzorgt “DJ Eduard” de stem­mingsmuziek. Ook staan hier kinderattracties opgesteld en kunnen de kleintjes zich vermaken op het spring­kussen en de zweefmolen. Op het buitenterras zijn bovendien diverse ouderwetse boerderij-attributen te bezichtigen.

Uiteraard is ook voor de inwendige mens gezorgd. Men kan terecht aan de diverse eet- en drinkbuffetten. Verder is een barbecue ingericht en zijn speciaal-bieren verkrijgbaar.

Zondagavond vanaf 18.00 uur eveneens “DJ Eduard” met stemmingsmuziek op het feeëriek verlichte buitenterras.

Het buurtschap Walem is vanuit het centrum van Schin op Geul gemakkelijk te bereiken.

Te voet bedraagt de afstand nauwelijks 10 minuten.

Er is gezorgd voor parkeergelegenheid in de kern van Schin op Geul.

In het buurtschap Walem zelf is op 200 meter afstand van het marktparcours ook een ruime parkeer-mogelijkheid gecreëerd.

Ook het NS station van Schin op Geul ligt vlakbij.

← Vorig bericht

Jaarlijkse wandeltocht van vv. Struchter Boys

Fractie SP over woningbouw aan de Wilhelminalaan

Volgend bericht →