Jassen verdwenen op sylvesterparty

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Jassen verdwenen op sylvesterparty

In de PolfermolenTijdens een groot sylvesterfeest in de Polfermolen zijn er een aantal jassen verdwenen van gasten. “De jassen zijn na het feest door enkele gasten zomaar uit de garderobe gehaald, omdat men niet wilde wachten”, aldus Roger Franssen van café Nurgus, een van de organisatoren.
Rond sluitingstijd – om 04.00 uur – van het feest, dat door 400 gasten bezocht werd,beleefde de garderobe een ongecontroleerde stormloop. “Enkele gasten hadden geen geduld om te wachten en grepen zomaar jassen” vertelt Franssen. “Inmiddels zijn de meeste jassen terug bij de rechtmatige eigenaar. We hebben via onze hyves-pagina een oproep geplaatst.
5 Jassen zijn er nog zoek”. De rechtswinkel in Gulpen houdt zich ook met de verdwenen jassen bezig. Luc Bien staat de gedupeerden bij, die hun jas niet terugkrijgen. “Er zijn enkele jassen die nog niet zijn terug gebracht. De eigenaren zijn daardoor gedupeerd.
De rechtswinkel wil ze met juridisch advies bijstaan”, aldus Bien. Mocht u een jas op het feest zijn kwijtgeraakt, meldt u dan bij Roger Franssen van café Nurgus, tel: 06 51 06 27 99 of: www.nurgus.com.
U kunt ook contact opnemen met de www.rechtswinkel-gulpen.nl

← Vorig bericht

Bouwlamp gestolen bij ijsbaan

De nieuwe heerser van het Waterratteriek heet:

Volgend bericht →