Jazz for Food voor Voedselbank Zuid Limburg

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Jazz for Food voor Voedselbank Zuid Limburg

In het Pinksterweekend van 3 t/m 5 juni organiseert Soroptimistclub Zuid-Limburg een geweldige happening voor jong en oud in de Polfermolen in Valkenburg aan de Geul (Plenkertstraat 50, Valkenburg, T 043 – 601 6173).
Hiermee ondersteunen wij Voedselbank Limburg Zuid. Deze vrijwilligersorganisatie deelt vanuit grote betrokkenheid éénmaal per week voedselpakketten uit aan 200 gezinnen in Zuid-Limburg, die financieel geen kant meer uit kunnen. Een voedselpakket wordt alleen onder strenge voorwaarden toegekend. Er staan nog ruim 350 gezinnen op de wachtlijst.
Op het programma van zondag 4 juni in de Polfermolen staat een swingend jazz concert met de wereldwijd bekend staande opera- en concertzangeres Janice Dixon. Zij is een vocaal wonder. Tijdens haar optreden ondergaat zij een metamorfose en verbaast haar toehoorders met emotie en virtuositeit. Als geen ander is zij in staat om met haar stem te improviseren, een dialoog aan te gaan met de andere instrumenten en het publiek met haar conversaties te betrekken bij het jazzgebeuren. Een unieke gelegenheid om u te voeden met jazz en een avond om nooit te vergeten!
Voorafgaand aan het concert organiseren wij een veiling van sieraden en accessoires van studenten van de Academie Beeldende Kunsten Maastricht, (florale) kunstobjecten en design lampen. De zalen gaan open om 18 u voor bezichtiging van de te veilen objecten. Het Jazz concert en de veiling starten rond 19 u en deze grootse happening eindigt rond 23 u met een verloting van een kristallen vaas (waarde ca. 250) van de Maastrichtse kunstenaar Martin Willems onder de aanwezigen. Entreekaartjes à 15 te reserveren via Gabriëlle Donné, T 045 – 4053807, of via g.yorash@hccnet.nl. Voorverkoop via de Polfermolen (Plenkertstraat 50) of het Streekmuseum (Grotestraat Centrum 31) in Valkenburg. Meer informatie vindt u op www.yorash.nl (onder Culturele Evenementen) of op www.soroptimist.nl/clubs.php/zuidlimburg Naast het spetterende jazz concert is er gedurende het hele Pinksterweekend (za tm ma) in de Polfermolen van 11 tot 18 uur een benefiet verkooptentoonstelling van sieraden, glas, keramiek, brons en lichtwezens. Deze tentoonstelling is gratis te bezichtigen. Het weekend valt samen met de opening van Art Valkenburg met als thema ‘Blome – Fleurs – Flowers’. Hierdoor kunt u tijdens het Pinksterweekend ook deelnemen aan een kunstroute door dit gezellige stadje. U kunt er natuurlijk ook op uit trekken in het prachtige Limburgse Heuvelland. Indien u een plek zoekt om te overnachten, kijk dan eens op www.vvvzuidlimburg.nl.

← Vorig bericht

Metalen buizen hekwerk geplaatst langs de Geul

Processie Houthem

Volgend bericht →