Jef Kleijnen lijsttrekker VSP

Voorpagina » Toerisme » Jef Kleijnen lijsttrekker VSP

Afgelopen dinsdag is Jef Kleijnen gekozen door de leden van de Valkenburgse Senioren Partij als lijsttrekker van de partij. Toch wel een verrassing. Want Kleijnen had in september vorig jaar aangekondigd de lokale politiek te verlaten vanwege een ziekte. “Het is mooi geweest”, liet hij optekenen.
“Ik had ook geen energie meer. Daarom ben ik gestopt. Na maanden onderzoek is de oorzaak gevonden en gaat het beter met me. Daarbij komt dat oprichter Wim Hop ook ziek is geweest. Het motorblok van de partij viel daarmee helemaal weg. Gelukkig waren er Lloyd Wagemans en Gerti Silverentand die de boel draaiende hielpen. In de afgelopen tijd is er wel overleg geweest tussen partijleden en mij. En toen bleek dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan”, aldus Jef Kleijnen in een reactie tegenover TV Valkenburg.
Door het herstel van de ziekte kan Jef Kleijnen niet volledig campagne voeren zoals hij zou willen. “Wat ik kan doen, doe ik”, aldus een strijdbare Kleijnen. “Heb je ons motto gelezen? Het roer moet om. Daar ontbreekt nog het volgende aan: De VSP gaat aan de boom schudden!”
Op de verkiezingslijst staan circa 10 personen. Kleijnen kan ze niet allemaal noemen omdat de handtekeningen van alle kandidaten nog niet gezet zijn. Maar Lloyd Wagemans, Gerti Silverentand, Wim Hop en zijn vrouw Apollonoa Hop staan achter Jef Kleijnen.
Archieffoto TV Valkenburg

← Vorig bericht

Nieuwe inrichting 'WIJland' in Houthem

Geen verrassingen op kieslijst Algemeen Belang

Volgend bericht →