Teveel tijd kwijt aan baan in combinatie met raadslidmaatschap.Fractievoorzitter Jef Kleijnen van de PPGV stelt zich niet meer verkiesbaar voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014. Dat maakte hij zaterdag bekend. De combinatie van raadslidmaatschap en zijn werk is de oorzaak. Kleijnen: "Het uitvoeren van het raadslidmaatschap in combinatie met mijn reguliere werk bij WOZL, de diverse kaderfuncties bij Abvakabo FNV en OR/OC lidmaatschappen binnen WOZL zijn vrijwel niet te combineren. Het vergt gewoon teveel tijd en gaat ten koste van mijn privéleven. Hier wil ik absoluut meer tijd voor vrijmaken".

Jef Kleijnen is 12 jaar actief geweest als raadslid. Eerst voor de SP en daarna voor zijn huidige partij "Progressieve Partij Groot Valkenburg". Daarnaast heeft hij vier jaar het wethouderschap in combinatie met het loco-burgemeestersschap uitgevoerd.

Kleijnen zal het fractievoorzitterschap overdragen aan Corry Fulmer en het komend jaar als raadslid verder zijn werk doen voor de gemeenschap Valkenburg aan de Geul. Een markant man en politicus keert na de verkiezingen niet meer in de politieke arena terug.

KLIK HIER om het gehele PPGV-persbericht te lezen.