Jeugd 1 werd zaterdag op gepaste wijze kampioen

Voorpagina » Toerisme » Jeugd 1 werd zaterdag op gepaste wijze kampioen
Al de gehele competitie is het jeugdteam 1 een maatje te groot voor de tegenstanders.
Ook nu werd wederom gewonnen, en wel met 10-0 van Brunssum. Het kampioenteam bestaat uit Mike Eggen, Daan van der Klugt en Jelle Wijckmans.
Jeugd 2 won met 5-0 in Vijlen. Ian Lardenoije en Jacky Tillemans zorgden voor dit uitstekende resultaat. Dit team zal als nr 1 naar de play-off wedstrijden gaan.
Jeugd 4 kreeg in Schimmert uitstekende tegenstand. Maurits Dautzenberg en Jonah Erkens behaalden echter de maximale score, 5-0 winst. Ook dit team zal als nr 1 naar de play-off wedstrijden gaan.
De benjamins van Falco, jeugd 5, deden niet onder voor hun clubgenoten en wisten een mooie 4-1 overwinning te behalen in Wessem. Tessa van Drongelen, Lucas Hammink en Kyra Geurts zorgden voor de punten.
Heren 1 had het moeilijk in en tegen Landgraaf 2. Ondanks uitstekende tegenstand wist Falco toch met 7-3 te winnen. Robert Kengen, Mitch Rouwette en Stephan Geurts wonnen ieder 2x en ook het dubbelspel was een prooi voor de Valkenburgse formatie.
Falco 2 behaalde een uitstekend resultaat in Heerlen, 5-5. Richard Adriaans 2x, Patrick Jammertzheim 2x en Stephanie de Gijsel 1x behaalde de Valkenburgse punten. Aanstaande zaterdag zal in de stadsderby tegen Ready beslist worden wie van deze teams zal degraderen.
De gegevens werden aangeleverd door Stephan Geurts van TTV Falco, Valkenburg.
← Vorig bericht

Sjinborn Jong dames 1 kampioen

Prinsentrio bij JCV de Foekepot in Berg

Volgend bericht →