Jeugd 3 ongeslagen.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Jeugd 3 ongeslagen.

Falco 1 een “troosteloze” wedstrijd tegen Cevelum.De jeugd van Falco 3 doet dit weekend wederom goede zaken voor het kampioenschap door met 10-0 te winnen tegen Success 2. De marge met nummer twee, Megacles uit Weert, bedraagt nu twee punten. Voor de jonge heren van dit team zal komende weekend extra spannend worden want dan staat het kampioensduel tegen Megacles op het programma. Ook Vienna Pasmans, Simon Bozon en Michelle Thijssen gaan aan kop in hun klasse na een overtuigende 8-2 winst tegen Destatec uit Swalmen. Dit team is eveneens ongeslagen en zal net als het derde jeugdteam komend weekend het kampioensduel spelen. Maastricht staat op drie punten achterstand en met in het achterhoofd dat zij in hun eigen thuiswedstrijd met 6-4 verloren hebben van Falco. Dus ook deze wedstrijd zal spannend worden.
Vincent Pasmans en Nick Raeven scoorde allebei een punt voor Falco 2 tegen koploper Westa. Dit team zal het seizoen in de eerste klasse terugzien als een seizoen met up’s en down’s en heeft nog zicht op een derde plaats.Venlo 1 zorgde ervoor dat Falco 4 met 9-1 verlies achterbleven in de Falcoburcht. Alleen Bart van Beers wist het tegenpunt te scoren. Dit team zal nog hard moeten strijden om de degradatiezone voor te blijven.
Falco 5 blijft goed volgen in de reguliere jeugdklasse 4, er werd bij koploper Brunssum gelijk gespeeld. “Man of the Match was Raymond Goyen die de hattrick verrichtte. Broer Ralph Goyen won eenmaal en het dubbel zorgde voor het vijfde punt. Lynn Essers zorgde afgelopen weekend voor het omslag punt bij een 5-3 achterstand tegen Success 6. Met sterk spel werd het belangrijke vierde punt gescoord en zorgde daarmee voor het uiteindelijke gelijkspel. Daan van de Klugt en Laurens Oostwegel wisten beide tweemaal een wedstrijd te winnen met beide uitzicht op een hattrick. Dit team heeft veel potentie en spelen met de week beter tafeltennis.
In de derde divisie speelde Falco 1 een “troosteloze” wedstrijd tegen Cevelum uit Cuijk. Uiteindelijk werd er gewonnen met 6-4 mede dankzij drie overwinningen van Wally Hendriks en twee overwinningen van Kevin Rouwette. Broer Mitch had in de laatste wedstrijd vier matchpoints maar moest uiteindelijk nog in het stof bijten. In de play-offs heeft Falco een gevoelige 7-3 nederlaag geleden tegen TTV Nieuwenhagen. Stephan Geurts won tweemaal en Mario Erkens kwam tot eenmaal winst. De hattrick van Lou Kengen zorgde ervoor dat Falco 3 gelijkspeelde tegen DVO 2 uit Kessel. Han Konings en het dubbel zorgde voor de overige punten. Nog met maar vier wedstrijden te gaan lijkt handhaving een onmogelijk doel.
Falco 4 pakte de draad weer op na het verlies van vorige week, een gelijkspel was het maximale in Weert. Megacles werd op een gelijkspel gehouden, dankzij Bas Thijssen die driemaal won. Het dubbel en eenmaal winst van Stephanie de Gijsel zorgde voor punt 4 en 5. De kampioenaspiraties lijken nu verder weg dan ooit voor Falco 4 maar voor Falco 5 is nog alles mogelijk. Een 8-2 overwinning tegen Succes 2 was een mooi resultaat, uit werd namelijk verloren met 7-3. Lars Smeets en Boem Boem Jean-Pierre Haenen wonnen al hun wedstrijden. Casper Eurlings zorgde ervoor dat de tegenstanders nog tweemaal winsten te winnen. Met een wedstrijd minder gespeeld staat Falco 5 negen punten achter op Coriovallum.
Uitslagen 28 maart ’09
TTV Falco 1 – Cevelum 1 6-4
TTV Nieuwenhagen 2 – TTV Falco 2 7-3
TTV Falco 3 – DVO 2 5-5
TTV Megacles 4 – TTV Falco 4 5-5
TTV Falco 5 – Succes 2 8-2
Jeugd
Openline / Westa 4 – TTV Falco 2 8-2
TTV Falco 3 – Succes 2 10-0
TTV Falco 4 – Venlo 1 1-9
TTV Brunssum 1 – TTV Falco 5 5-5

← Vorig bericht

C1 Kampioen.

Dames SEC hebben nog 3 punten nodig.

Volgend bericht →