Jeugd Falco1 en Falco 6 starten met overwinning

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Jeugd Falco1 en Falco 6 starten met overwinning

Het eerste jeugdteam van Falco starte met een krappe overwinning.Zaterdag speelde Falco 1 tegen Kluis 1. Vienna Pasmans wist al haar drie partijen te winnen en scoorde dus een mooie hattrick, Simon Bozon kwam tot twee keer winst en Michelle Thijssen zorgde voor het 6de en dus beslissende punt.
Jeugdteam vier wist zonder kampioen toch te promoveren en speelde een verdienstelijke 4-6 nederlaag tegen het sterke Coriovallum. Mart Pluymakers was de grote man met drie overwinningen. Bart van Beers en Julien Kicken moesten nog wennen aan dit hogere nivo maar wisten wel samen het dubbel te winnen. Joeri Wienen, Daan van der Klugt en Lynn Essers van Falco 6 zorgde voor een zeer knappe prestatie om van Kluis 5 te winnen met 6-4.
Falco 6 speelt namelijk ook een klasse hoger dan vorig seizoen. De uitslag van 6-4 had zelfs nog hoger kunnen uitvallen omdat Lynn Essers een paar keer dicht bij een overwinning was. Joeri Wienen en Daan van der Klugt wisten beide een hattrick te scoren.
De heren van Falco 2 zijn gestart met een kleine nederlaag uit tegen Tegelen 2. Een sterke start zorgde ervoor dat Falco een voorsprong nam van 3-1 maar liep daarna al weer snel achter de feiten aan met als eindstand 4-6 voor de tegenpartij. In een spannende wedstrijd wist Mario Erkens twee partijen te winnen, Peter Lardenoye kwam tot eenmaal winst en het dubbel zorgde voor het vierde punt. Marcel Hendiks kwam niet tot scoren. Het gedegradeerde
Heren 4 won afgetekend met 7-3 in Koningslust. Bas Thijssen en Stephanie de Gijsel zorgde beide voor drie overwinningen en Patrick Jammertzheim voegde het zevende punt eraan toe. Dit seizoen wordt veel verwacht van de dame en heren van Falco 4. Falco 5 won met een maximale 10-0 score thuis van Quick 1 uit Schimmert. Dat betekent een hattrick voor zowel Casper Eurlings, Lars Lambriks en Remie Vliex. Door deze maximale score worden de ambities van dit team meteen zichtbaar.
Uitslagen 31 januari:
TTC 2 – Falco 2 6-4
Koningslust 3 – Falco 4 3-7
Falco 5 – Quick 1 10-0

Jeugd:
Kluis 1 – Falco 1 4-6
Falco 4 – Coriovallum 1 4-6
Falco 6 – Kluis 5 6-4

Programma 7 februari:
Cevelum 1 – Falco 1
Falco 2 – Westa 3
Falco 4 – Megacles 4
Succes 2 – Falco 5 J
Jeugd:
Falco 1 – Destatec 1
Falco 2 – Westa 4
Succes 2 – Falco 3
Venlo 1 – Falco 4
Falco 5 – Brunssum 1
Succes 2 – Falco 6

← Vorig bericht

' Herrensitzung' eindigt in massale knokpartij

Politiek wil geen pottenkijkers

Volgend bericht →