Jeugd plant mei-den op Grotpleintje.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Jeugd plant mei-den op Grotpleintje.

Den gehaald uit bossen van Staatsbosbeheer.Op 23 april heeft de jeugd van Stichting Jeugjonkheid Boete de Poart de mei-den uit de bossen van Staatsbosbeheer ergens buiten Valkenburg gehaald. Deze is bij terugkomst in Valkenburg in een geheime schuilplaats ondergebracht. Dit alles gebeurde onder toezicht van de nieuwe jeugdkapitein Selma Phillipi.
Op 30 april wordt de mei-den uit de schuilplaats gehaald. Om half drie wordt het nieuwe jeugdmeipaar uitgeroepen op de trappen van de Ruïne, waarna een rondtocht volgt door Valkenburg. De rondtocht door het centrum eindigt op het pleintje voor de Gemeentegrot aan de voet van de Cauberg.
De jeugd gaat, onder begeleiding van de jeugdkapitein, de den planten met behulp van stutten en heel hard werken. Als de boom overeind staat, wordt hij “geplengd” (gedoopt) met een glas Sneeuwwitje.
Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.jeugjonkheid.nl Tombolaprijzen vorig jaar nog niet afgehaald
Door het slechte weer aan het einde van de jeugd mei-denplanting vorig jaar zijn veel mensen eerder vertrokken en zijn diverse prijzen niet afgehaald. De winnende lotnummers nr. 66, een kandelaar, een stopwatch met radio en koptelefoon op lot nr. 205, 4 fotobonnen op de lotnrs. 537, 215, 835 en 577, 2 poppetjes op lotnr. 204 en 2 rugzakken met bidon op de lotnrs. 624 en 838. Prijzen zijn af te halen op Seringenstraat 42.
Bel eerst met 043 601 32 97.

← Vorig bericht

Uitzending gemist?

Lintjesregen in Valkenburg aan de Geul 2011.

Volgend bericht →