Jeugd teams Falco ongeslagen.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Jeugd teams Falco ongeslagen.

Jeugd van Falco 1 speelde 2 wedstrijden.Dit weekend wisten de jongens en meisjes van tafeltennisverenging Falco weer een goede prestatie neer te zetten, alle wedstrijden werden gewonnen.
Het eerste jeugdteam speelde dit weekend zelfs twee wedstrijden, de eerste wedstrijd werd gewonnen op vrijdagavond met 8-2 in Swalmen en een dag later was de eindstand 9-1 tegen Megacles.
Een knappe prestatie van Vienna Pasmans, Simon Bozon en Michelle Thijsen die samen nog geen enkele competitiewedstrijd wisten te verliezen en dus koploper zijn in de hoogste Limburgse jeugdklasse.
Falco 2 behaalde een magere zege bij Seta in Sevenum. Tim Meertens en Vincent Pasmans kwamen beiden twee keer tot winst, Nick Raeven won eenmaal en het dubbel was beslissend voor de zege. In de tweede klasse won
Falco 3 met 9-1 van Agin /OTTEN 1 uit Heerlen. Maurice Thijssen en Guy Habets kwamen ongeslagen uit deze wedstrijd, Mathijs Timmermans won tweemaal en ook het dubbel was voor Falco. Dit team staat halverwege de competitie weer aan kop. De gebroeders Ralph en Raymond Goyen wonnen beide twee wedstrijden voor Falco 3. Rick Jansen voegde daar één partij aan toe, einduitslag een 6-4 overwinning tegen OpenLine /Westa.
Falco 6 doet in de vijfde klasse goede zaken, namelijk Kerkrade 1 werd met een 6-4 nederlaag huiswaarts gestuurd. Joeri Wienen was de matchtwinnaar met wederom een hattrick. Lynn Essers en Kareem de Vries wonnen ieder één partij.
Daarin tegen deden de heren het minder goed dan de eigen jeugd. Ondanks het mooie weer werd het voor de Falco heren een donkere hemel.
Heren 1 verloor kansloos tegen de koploper Renate uit Eindhoven. Björn Curvers redde Falco’s eer door in de laatste bloedstollende wedstrijd te winnen.
Ook heren 2 ging hard onderuit met 9-1 tegen Red Stars. Ondanks deze dikke nederlaag is plaatsing van de play-offs een feit. De concurrent Armanda wist een gelijkspel te behalen wat uiteindelijk niet genoeg was om Falco 2 te passeren in de ranglijst. De teller staat nu weer op nul, de kwartfinales zullen volgende week starten.
Kluis 4 kreeg het benauwd bij een 3-4 achterstand tegen de Falco 3. De uiteindelijke uitslag was verrassend negatief voor Falco, een 4-6 verlies stond op het einde op het scorebord. Laurens Loozen wist zijn eerste partij deze competitie te winnen, Vincent Rompelberg en Lou Kengen scoorden beide ook eenmaal. Een sterk spelende Bas Thijssen wist een hattrick te scoren tegen Seta 4. Stephanie de Gijsel, Patrick Jammertzheim en het dubbel zorgde samen met de hattrick van Bas Thijsen voor een 7-3 overwinning.
Falco 5, het andere derde klasse team, staat net als Falco 4 op een tweede. Zij behaalde een nog grotere overwinning, namelijk een 9-1 overwinning tegen Sittard 5. Alleen Casper Eurlings gunde de thuisclub het redden van de eer, de overige winstpartijen waren van Lars Smeets en Jean-Pierre Heanen.
Uitslagen 21 maart:
TTV Renata 1 – TTV Falco 1 9-1
TTV Red Stars – TTV Falco 2 9-1
TTV Falco 3 – TTC Kluis 4-6
TTV Falco 4 – Seta 4 7-3
Sittard 5 – TTV Falco 5 1-9
Jeugd:
Destatec 1 – TTV Falco 1 2-8
Megacles 2 – TTV Falco 1 1-9
Seta 2 – TTV Falco 2 4-6
TTV Falco 3 – Agin/Otten 1 9-1
Westa 7 – TTV Falco 5 4-6
TTV Falco 6 – Kerkrade ’58 6-4

← Vorig bericht

Pony tussen de rotzooi

Weinig applaus optreden Kleijnen

Volgend bericht →