Jeugdcarnaval Valkenburg opent seizoen

Voorpagina » Nieuws » Cultuur » Jeugdcarnaval Valkenburg opent seizoen

Zondag 12 november 2006 opent de St.Jeugd-Carnaval der Mirlitophile onder aanvoering van prins Damy 1 en minister Sharon het carnavalsseizoen 2007 voor de jeugd.

Het bonte gezelschap vertrekt vanaf Grandcafe Bonnne Aparte richting `Kiosk` bij de kei op het Th.Dorrenplein. Hier zal dan traditiegetrouw het nieuwe carnavalsseizoen geopend worden d.m.v het `oploate van de bok`. De `bok`zal ook dit jaar weer vergezeld worden door honderden ballonnen, van al die kinderen die gaan meedingen naar een prijs met de ballonnenwedstrijd.

Op de Kiosk zal ook een spetterend optreden plaats vinden van de “:Kletsjköp ” uit Houthem. Na afloop van het officiële gedeelte is er voor de jeugd een spannende verrassing in de pannenkoekenbar van Rico,waarna afgesloten wordt in Grandcafe Bonne Aparte.

Het programma begint om 14.11 uur, het `oploate van de bok` geschiedt om ±15.11 uur.

De uitslag van de ballonnenwedstrijd wordt bekend gemaakt tijdens de jaarlijkse springmiddag op 11 februari 2007 in de Polfermolen

De Jeugd-Carnaval met prins Damy 1 en minister Sharon nodigen dan ook iedereen uit om met hun samen het nieuwe carnavalsseizoen te starten.

← Vorig bericht

Vervolg van de kinderdorpsvisie in Schin op Geul

Eerste klasse C zaalvoetbal

Volgend bericht →