Jeugdclubkampioenschappen

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Jeugdclubkampioenschappen

Afgelopen weekend zijn de jeugdclubkampioenschappen gehouden in de Falcoburcht.Er werd dit jaar maar liefst in drie categorieën gespeeld, namelijk de niet-competitiespelende jeugd, Jeugd B en Jeugd A. Zaterdag om 10.30 uur startte de niet-competitiespelende jeugd. Xiangxia van den Ham won de laatste wedstrijd van een sterk spelende Bram van Kasteren en werd o.a. door deze overwinning clubkampioen. Op de tweede plaats eindigde Bram van Kasteren, derde Tom Hulsman en een goed spelende Romy Rompelberg werd vierde. Om 14.00 uur startte zowel Jeugd A als Jeugd B. In de Categorie Jeugd B werd het superspannend om de derde plaats.

Joeri Wienen, Rick Jansen en Ralph Goijen eindige met gelijke aantal wedstrijden waardoor gametelling nodig was om de derde plaatst te kunnen aanwijzen. Joeri Wienen had een betere “doelsaldo”, een mooie derde plek dus. Clubkampioen werd Raymond Goijen en Gaulili van den Ham (zus van clubkampioen Xiangxia) werd tweede.

Bij Jeugd A was het clubkampioenschap voor Michelle Thijssen een debacle, zij werd namelijk ziek tijdens een van de eerste wedstrijden, een opgave volgde. Vienna Pasmans was onverslaanbaar en eiste daarmee de titel van clubkampioen op. Simon Bozon werd in de spannende finale poule tweede en de grote verrassing van de dag Guy Habets legde beslag op de derde plek. Kortom een spannende en leuke dag voor de jeugd van Falco. Wederom stond deze dag weer in het teken van goed tafeltennis, sportief gedrag en een gezellige middag.
De prijsuitreiking zal plaatsvinden op 17 januari tijdens het Falco Familie Vlaai dubbel toernooi.
Uitslagen Clubkampioenschappen:
Jeugd A:
1. Vienna Pasmans
2. Simon Bozon
3. Guy Habets
4. Vincent Pasmans
5. Kaj Nelissen
6. Mathijs Timmermans
7. Nick Raeven
8. Maurice Thijssen
9. Anne Jansen
10. Julien Kicken
11. Bart van Beers
12. Ingrid Thomissen
13. Michelle Thijssen(opgave wegens ziekte)
Jeugd B:
1. Raymond Goyen
2. Gaulili v.d. Ham
3. Joeri Wienen
4. Rick Jansen
5. Ralph Goyen
6. Daan v.d. Klugt
7.Lynn Essers
Niet competitie- spelende jeugd:
1. Xiangxia v.d. Ham
2. Bram van Kasteren
3. Tom Hulsman
4. Romy Rompelberg

← Vorig bericht

Klok Oude Kerk Berg in Geulhem

Autochallenge van "the Sandmen" naar Gambia heeft een aardig bedrag opgebracht.

Volgend bericht →