Jeugddrumband Houthem op bezoek

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Jeugddrumband Houthem op bezoek

Op de basisschool in BroekhemDe kweekvijver voor jeugdig talent van de Houthemse schutterij is zonder meer het muziekkorps. St.Martinus kent al jarenlang een gerenommeerd jeugdig klaroenkorps dat regelmatig in de prijzen valt. Deze successen worden behaald door veel inzet en een goede interne opleiding.
Op dit moment heeft het klaroenkorps 5 slagwerkleerlingen in opleiding en is er ruimte voor nieuwe leerlingen diehet trommelen of klaroenblazen willen leren en samen met vriendjes en vriendinnetjes gaan spelenin de nieuwe jeugddrumband.
Afgelopen vrijdag was de schutterij voor een aantal kennismakingslessen op de Broekhemse basisschool,waar de schooljeugd kon trommelen, klaroenblazen, windbuksschieten, blaaspijpschieten en hun discipline tonen in een stukje gezamenlijke exercitie. Een aantal kinderen hebben reeds toegezegd de proeflessenin de maand maart te gaan volgen en gaan meespelen in de jeugddrumband.
Heb jij of heeft uw zoon of dochter interesse om muziek te maken in onze jeugddrumband? Kom dan eenskijken op onze jeugdrepetitie en proeflessen , elke vrijdag van de maand maart om 19.00 uur in De Holle Eik te Houthem. Vooraf aanmelden is nodig via info@stmartinusonline.nl of 043 – 604 23 03.

← Vorig bericht

Kerkdiensten in Schin op Geul

Monsterzege Falco 1 in derde divsie

Volgend bericht →