Jeugdige sjtraotkrietersj actief in Broekhem

Voorpagina » Nieuws » Jeugdige sjtraotkrietersj actief in Broekhem
Zondag 27 september organiseert de Kunst en Cultuurraad Valkenburg aan de Geul het jaarlijkse straattekenfestival. Dit jaar helaas een aangepaste versie i.v.m. de coronacrisis en de daarbij behorende maatregelen.

In het oerwoud
Daarom zal dit jaar het schoolplein van scholengemeenschap Stella Maris, Keelstraat 1 in Broekhem-Noord vanaf 13.30 uur het domein zijn van basisschoolleerlingen. De Kunst- en Cultuurraad nodigt kinderen in de leeftijd vanaf 10 jaar uit om deel te nemen aan het sjtraotkriete 2020 met het thema “In het oerwoud”. Kinderen worden uitgedaagd om hun creatieve aspiraties binnen het thema om te zetten in echte straattekeningen. Kinderen maken ter plekke hun eigen creatie.

Meedoen kan alléén middels aanmelding
Wil je meedoen, dien je je van tevoren aan te melden via: A. Blom tel. 06 34912839. Email: agnes51@live.nl  Bij de aanmelding vermelden: voor- en achternaam, leeftijd, telefoonnummer. Na aanmelding ben je welkom op zondagmiddag 27 september. De organisatie verzorgt de tekenmaterialen en een drankje met versnapering. Uiteraard krijgen bezoekers de gelegenheid om de kinderen onder het genot van een drankje gade te slaan tijdens het werken en hen te enthousiasmeren.

Geen prijsuitreiking
In tegenstelling tot andere jaren vindt er géén prijsuitreiking plaats. Ieder kind dat deelneemt en zich heeft aangemeld ontvangt aan het eind van de middag omstreeks 16.00 uur een leuke attentie als aandenken.

Archieffoto TV  Valkenburg

← Vorig bericht

Digitaal meepraten over renovatie Koningswinkelstraat

Ontmanteling van de Polfermolen + video

Volgend bericht →