Jeugdspelers Falco speelden succesvol debuut

Voorpagina » Toerisme » Jeugdspelers Falco speelden succesvol debuut

Heren 1 speelde afgelopen zaterdag in Tegelen tegen de plaatselijke TTC. Het team schoot uit de start blokken en nam een ruime voorsprong, 6-0. Uiteindelijk ging men huiswaarts met een zeer verdienstelijke 8-2 overwinning. Wally Hendriks en Mitch Rouwette bleven 3x ongeslagen, Marcel Hendriks en het dubbelspel zorgden voor de overige 2 punten.
Falco 2 deed goede zaken en won in Weert met 6-4. Hier was Jean-Pierre Haenen de gevierde man met 3 overwinningen. Mario Erkens 2x en Patrick Jammertzheim 1x zorgden voor de resterende punten.
Jeugd 1 heeft het zwaar in de Landelijk C klasse. In Huissen werd nipt met 6-4 verloren. Jelle Wijckmans speelde zeer verdienstelijk en won 2x. Daan van der Klugt en Mike Eggen voegden ieder nog een punt aan toe.
Jeugd 4 behaalde een knappe overwinning in Vijlen, 3-2 winst. Zowel Maurits Dautzenberg als Jonah Erkens wonnen ieder 1x. Samen werd ook het dubbelspel gewonnen.
Jeugd 5 speelde een puike wedstrijd in Geleen, 5-0 winst. Bram Starren won 2x, Kai Kengen en Joep Jammertzheim 1x. Kai en Joep wonnen ook samen het dubbelspel. Kai maakte zo een zeer succesvol competitiedebuut.
Jeugd 7 speelde in Heerlen en won net zoals jeugd 5 met 5-0. Tessa van Drongelen en Bram Janssen waren beide niet te kloppen en ook het dubbelspel was een prooi voor het Valkenburgse duo. Hier maakte Bram Janssen zijn succesvolle competitiedebuut.
De gegevens werden aangeleverd door Stephan Geurts van TTV Falco Valkenburg.

← Vorig bericht

Puntendeling wrang voor VV Walram

Economisch effect komst Chinezen is beperkt

Volgend bericht →