Jeugjonkheid Boete de Paort Vallekeberg

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Jeugjonkheid Boete de Paort Vallekeberg

Plant zijn 15de jeugdmei-denOp zaterdag 21 April gaat stichting Jeugjonkheid Boete de Paort Vallekeberg zijn 15de Jeugdmei-den klauwen. De den staat gewoonlijk op een plaats net buiten Valkenburg. Als de den om ligt wordt de kinderen een picknick aangeboden. Ondertussen gaat de kapploeg de den gereed maken voor de terugweg.
Zoals gewoonlijk trekken de kinderen de den naar Valkenburg naar een geheime schuilplaats hier wordt ook in de nacht van 21april en 22april gewaakt door de kapploeg.
Op 30 april om 14.30 uur gaat de jeugdkapitein het Jeugdmei-paar en de hofhouding boven aan de trappen van de Ruïne van Valkenburg uitroepen, wie het nieuwe jeugdmei-paar wordt is nog niet bekend.
Als het Jeugdmei-paar is uitgeroepen zal de rondgang beginnen door de straten van Valkenburg met het nieuwe jeugdmei-paar en de jeugd-den.
Met muzikale begeleiding van de Harmonie Walram en het Schalmijkorps “Gluck Auf” uit Heerlen. De planting zal plaats vinden vanaf 16.00 op het pleintje van de Gemeentegrot. Met muzikale omlijsting van Ziesjoem. Als de den kaarsrecht staat zal het jeugdmei-paar de den plenge met een halve liter sneeuwwitje hierna wordt de cramignon gedanst en dan zit deze zware dag erop.We zoeken nog altijd nieuwe jeugdleden tussen de 6 en 16 jaar als je je wilt opgeven, stuur dan een e-mailtje naar jeugjonkheid@hotmail.com of bel naar 043- -6013297.

← Vorig bericht

Historische panden: St.Gerlach 19

Eerste klasse C zaalvoetbal

Volgend bericht →