Jo Eijkenboom schrijft informatief wandelboek.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Jo Eijkenboom schrijft informatief wandelboek.

Met als titel: “Verliefd op het Heuvelland”.Op vrijdag 6 mei wordt om 15.00 uur de officiële presentatie van het wandelboekje "Verliefd op het Heuvelland" van Jo Eijkenboom in de Geulhemmermolen, Geulhemmerweg 49 gepresenteerd.
Het boek vertelt over het Heuvelland en de Voerstreek. Zuid-Limburg en de Belgische Voerstreek is voor elke wandelliefhebber een waar paradijs. Door de grote variatie in dit relatief kleine landschap wordt een wandeling boeiend. Het boekje is met grote nauwkeurigheid samengesteld met overzichtelijke routekaartjes, hoogtekaartjes en route-informatie over de wandeling, zodat men zelf de juiste keuze kan maken. De routes zijn genummerd, goed beschreven met aandacht voor de bezienswaardigheden onderweg.
Al jaren wandelend door het Heuvelland, de Voerstreek, Belgische Ardennen, Eifel en het uitzetten van vele routes o.a. voor de Heuvelland4daagse geniet Jo Eijkenboom nog altijd van de fascinerende natuur in het Heuvelland en de Voerstreek en wil dit graag middels dit boekje met iedereen delen.

Tevens zijn er 16 natuurwandelingen in opgenomen. Het boek is uitgevoerd in een hoog-waardige full-color druk, met meer dan 200 foto’s van de bijzonderheden onderweg. De prijs bedraagt € 12,50.

Meer info: www.outdoormanagement.eu

← Vorig bericht

Koninklijke onderscheiding voor Jos Smeets.

Montmartre aan de Geul.

Volgend bericht →