Jong zijn en zorgen voor iemand?

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Jong zijn en zorgen voor iemand?

Dat verdient een cadeautje!De dag van de Mantelzorg staat dit jaar in het teken van jonge mantelzorgers, jongeren van 12 tot en met 21 jaar, die zorgen voor een inwonend familielid en dus al jong grote zorgen hebben. Het gaat om jongeren die bijvoorbeeld zorgen voor een gezinslid dat lijdt aan een chronische ziekte (lichamelijk of geestelijk), handicap of ernstige verslaving.
Het Steunpunt Mantelzorg Rode Kruis Z.Z-L. een professionele organisatie op het gebied van mantelzorgondersteuning wil deze jongeren op 10 november in het zonnetje zetten met een leuk verwenpakket.
Kent u een jongere, woonachtig in Maastricht of het Heuvelland (Meerssen, Margraten, Vaals, Eijsden, Gulpen/Wittem, Valkenburg) die zorgt voor een inwonend familielid en wilt u hem of haar verrassen met een cadeautje? Meld hem of haar telefonisch zo spoedig mogelijk aan op werkdagen van 10.00 – 15.00 uur of kijk op www.voormantelzorgers.nl.
Er zijn 300 tassen met cadeautjes te verdelen. De aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld. De jongeren die een verwenpakket mogen ophalen, krijgen hiervoor een persoonlijke uitnodiging.
Steunpunt Mantelzorg
Rode Kruis Zuidelijk Zuid-Limburg
Cortenstraat 7
6211 HT Maastricht
Tel. 043-3215046

← Vorig bericht

‘Biej ós in de sjtraot’: over superbuurten en succeswijken!

Schakers van Franciscusoord gaan naar Praag

Volgend bericht →