Jordy Reneerkens nieuwe trainer RKSV Groene Ster

Voorpagina » Nieuws » Jordy Reneerkens nieuwe trainer RKSV Groene Ster

Trainer Jordy Reneerkens van VV Walram  wordt met ingang van het nieuwe seizoen hoofdtrainer van het in de derde divisie uitkomende RKSV Groene Ster uit Heerlerheide. Een flinke promotie waarmee de 39-jarige oefenmeester erg blij is.

Hoofdtrainer Jordy Reneerkens

“Groene Ster is een vereniging met uitstraling. Maurice Verbunt heeft er in zes seizoenen super goed werk verricht. Het is mijn taak om daaraan vervolg te geven. Het is een uitdaging die ik graag aanga en waarin ik heel veel zin heb. Maar eerst wil ik mijn werk bij Walram positief beëindigen. We zijn op dit moment koploper in de derde klasse. Mijn grootste wens is om de jonge, gretige spelersgroep te verlaten met een kampioenschap of promotie naar de tweede klasse. Om dat te bereiken zal ik ook gedurende de komende maanden alles in het werk stellen.”

Voorzitter John Pisters vindt het heel jammer dat Reneerkens Walram verlaat. “Jordy heeft -verdeeld over twee periodes- in ruim zes jaar uitstekend werk verricht.  Deze promotie verdient hij. De vereniging gunt hem deze transfer.”

← Vorig bericht

Nieuwe serie: De Geheimen van de Gemeentegrot

Podcastwandeling Valkenburg: ‘De onmogelijke ramp’

Volgend bericht →