Joris' Kerstboom komt naar kerststad Valkenburg

Voorpagina » Toerisme » Joris' Kerstboom komt naar kerststad Valkenburg
Wie zet jij in het licht? Dat is de vraag die Joris Linssen aan de bezoekers stelt op het plein bij de HH. Nicolaas- en Barbarakerk in Valkenburg. In de donkere decemberdagen is Joris’ Kerstboom de ultieme ontmoetingsplaats voor alle mensen om een foto van een bijzonder persoon in hun leven tussen de dennentakken te hangen en in het licht te zetten.
 
Pelerinstraat bij ‘oude kerk’
De begeleiders van Joris’ Kerstboom staan op 6, 7 en 8 december op het plein bij de HH. Nicolaas- en Barbarakerk. Iedereen is uitgenodigd om daar een foto in de kerstboom te hangen van een persoon die hij of zij in het licht wil zetten. Joris Linssen is op vrijdag 6 december van 15.00 tot 20.00 aanwezig om de persoonlijke verhalen achter de foto horen. De grote kerstboom is een ontmoetingsplaats waar je bijvoorbeeld elkaar ten huwelijk kunt vragen, een reddende engel kunt bedanken, sorry kunt zeggen of een hechte vriendschap kunt vieren.Uitzenddagen

Wil je iemand bedanken, een ode brengen aan een persoon of sorry tegen iemand zeggen? Kom naar Joris’ Kerstboom en neem de foto van de betreffende persoon mee. Als je jouw verhaal ook graag wilt delen met Joris Linssen in het tv-programma mail dan jouw verhaal naar joriskerstboom@kro-ncrv.nl.
Joris’ Kerstboom heeft dit jaar zes uitzendingen. Op 14, 15, 16, 18 en 19 december worden vijf korte afleveringen uitgezonden rond de klok van 22.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 2. Op vrijdag 20 december is de hoofduitzending om 21.05 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.
Foto Stijn Ghijsen
← Vorig bericht

Voetbalvoorspelling "De Drie van Graefie"

Gemeentelijke begroting één dag voor behandeling online

Volgend bericht →