Jubilerend Orphée start de zomer

Voorpagina » Toerisme » Jubilerend Orphée start de zomer

Zangvereniging Orphée uit Houthem, opgericht in 1864 en dit jaar 50 jaar actief als gemengd koor, is begonnen aan haar zomerpauze.
Op donderdagavond 5 juli zorgde het koor o.l.v. Levon Leonard, samen met jeugd-afdeling Orphée Social Singing o.l.v. Marjolein Jeurissen en begeleid door Reinier Vermijs, voor een divers en goed bezocht concert bij hun gastheer Fred van café ’t Wit Paerd in Houthem. Met de zomerse temperaturen, een drankje en de Orphéeklanken werd hier het zomerseizoen ingeluid. ‘T Wit Paerd is al decennialang de repetitie-gelegenheid van Orphée, waarbij gastheer Fred Jongen de afgelopen 18 jaar zorgde voor een voortreffelijke sfeer en gastvrijheid voor het koor.
Op zaterdag 7 juli begon het zomerseizoen voor het koor echt met een ‘familiedag’ in Itteren met diverse activiteiten, acts en een warm buffet. Hierbij werden intern de vijf dames-jubilarissen in het zonnetje gezet die al vele jaren trouw verbonden zijn aan Orphée: Jeannette Bemelmans 25 jaar lid; Els Lahey-Diederen 25 jaar lid; José
Frissen-Frissen 40 jaar lid; Nandy Bielders-Willems 50 jaar lid en Mia Geuskens-Reynaerts 50 jaar lid. Laatstgenoemde is op 8 april benoemd tot erelid.

← Vorig bericht

358 Eendjes te water in Schin op Geul

Nieuwe woningen voor Schin op Geul?

Volgend bericht →