Jubileum Dag van de Ouderen was gezellig en had veel variatie

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Jubileum Dag van de Ouderen was gezellig en had veel variatie

Na de opening door voorzitter Peter de Ruiter en een welkomstwoord van wethouder Bert Dauven traden diverse artiesten en groepen op. Het geheel werd aan elkaar gepraat door Walter Duijzings.
Als eerste was het de beurt aan het duo Balans met mooie “muziek van toen”. Met o.a. liedjes van vreuger en van opa. Vervolgens trad het duo Ludie Leurs en Walter Duyzings op en zij zongen diverse schlagers. Ze kregen de zaal geheel mee en er werd veel gesjunkeld bij de muziek en liedjes. We kregen een optreden van Geulklank die vele Limburgse, Italiaanse en bekende nummers brachten. De zaal beleefde zeer intens de prachtige zang en vooral bij de solo van Jack Drissen luisterde iedereen ademloos toe bij zoveel geweld en schoonheid in de stem. Na Geulklank een voorstelling van een heel ander genre.
Irene Pepels met haar groep met vele kleine kinderen, die allen als Bob de Bouwer aangekleed waren, stal de show met het optreden. Hartverwarmend. Tijdens de pauze die daarop volgde en ook daarna trad Limburgs bekendste troubadour Sjef Diederen op. Vele oude melodieën kwamen voorbij en nadat hij als dank een bos bloemen kreeg zong hij als “Zugabe” het lied van het ’t Blomemenke. Als laatste was het de beurt aan Marjet Spronck en haar groep kinderen. Zij voerden als het ware een echte musical op. Met hun zang en spel wisten zij iedereen in de zaal te fascineren met hun schitterende optreden en prachtige kledij.
De middag werd afgesloten met een tombola, waarbij er diverse mooie prijzen te winnen waren. Als hoofdprijs zelfs een DVD-speler. Tenslotte spraken Walter Duijzings en Peter de Ruiter dankwoorden uit aan eenieder die een aandeel hadden in het welslagen van deze middag.
Foto’s Jo Knubben

← Vorig bericht

Fanfare St.Cornelius gaat op concours naar Roermond

Uitslagen en wedstrijdverslagen 14 oktober 2006

Volgend bericht →