Jubileumboek en ambitieuze plannen van HC Sjinborn

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Jubileumboek en ambitieuze plannen van HC Sjinborn

Tijdens het afgelopen weekeinde gehouden festiviteiten rond het 25 jarige bestaansfeest van hockeyclub Sjinborn, werd ook het jubileumboek overhandigd. Het is geschreven door Janine Pluymaekers en Ton Keydener. Het eerste exemplaar ontving burgemeester Constant Nuijtens.
De toekomst ziet er rooskleurig uit voor de hockeyers. Men wil uitbreiding van de accommodatie in Broekhem Noord of verplaatsing ervan naar Broekhem Zuid. Op de terreinen van de voormalige voetbalclub de Valkenburgse Boys wil men twee kunstgrasvelden aanleggen.
Daar dit gebied van hoog landschappelijke waarde is, zal men concessies moeten doen aan de natuur. Het bestuur heeft al tekeningen klaarliggen waaruit blijkt dat de toegang tot de terreinen deels ondergronds liggen. Het clubgebouw met kantine ligt half onder grond.
De bedekking zal in groen en op een natuurlijke wijze aan het landschap aangepast worden. Als klap op de vuurpijl in deze ambitieuze plannen is wel het ontwerp van een ondergrondse parkeergelegenheid in het natuurgebied.
Of de gemeente en de provincie Limburg daar toestemming voor geeft ?

← Vorig bericht

Processie in Schin op Geul

Vraag en antwoord wielerevenementen deel 2

Volgend bericht →