Judoka’s J.C. Kano in de prijzen.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Houthem » Judoka’s J.C. Kano in de prijzen.

Bij het 4e “Regenboogjudotoernooi” in MaastrichtOp zondag 14 januari hield Judokan Maastricht haar 4e “Regenboogjudotoernooi” 14 judoka’s van judoclub “Kano” uit Houthem namen hier aan deel. Er werd hard maar sportief gestreden.
Max Frederiks won al zijn partijen met ippon en werd kampioen in zijn klasse.
Ook Cedric Merkenhof mocht de hoogste podiumplaats beklimmen, omdat hij alles won. In de groep van Vincent Hopkins en Bas Wanders ging de strijd gelijk op waardoor na enig rekenwerk betreffende de wedstrijdpunten Vincent 1e werd gevolgd door Bas op de tweede plaats. Brian Nederlands en Michel Segers eindigde ook op de tweede plek.
Verder waren er nog 5 judoka’s die op de derde plaats eindigden namelijk: Mitch Nederlands, Nando Kools, Max Ghielen, Yorne Kelderman en Caprice Merkenhof. Sverre Kelderman en Evita Deligiorgis kregen voor de 4 plaats nog een mooie medaille.
Op 28 januari zullen weer een aantal leden van J.C. Kano uit Houthem deelnemen aan het toernooi in Nuth.
Nieuwe leden zijn nog steeds van harte welkom en kunnen tijdens de trainingen op maandag-woensdag of donderdagavond tussen 18:30 en 20:30 uur een kijkje komen nemen. (in de gymzaal van franciscusoord). Bellen kan ook 6041379 of 6013841.

← Vorig bericht

Antwoord College over de verkeersveiligheid in Walem

Uitslagen 19, 20 en 21 januari 2007

Volgend bericht →