Juliana opent nieuwe Brasserie

Voorpagina » Toerisme » Juliana opent nieuwe Brasserie

Broekhem heeft er een nieuw adres bij om te lunchen. Het bekende restaurant Juliana heeft er sinds donderdag een Brasserie bij, The Garden Club. De leiding is in handen van de vierde generatie Stevens. Frederique van Uden-Stevens en haar man Philip van Uden zetten een volgende stap.
Frederique: “Eerlijk is eerlijk, in eerste instantie wisten we niet helemaal waar we aan begonnen met onze deelname aan de Route d’Amuse, dè culinaire Kerstwandeling door Valkenburg, die recentelijk heeft plaats gevonden. Het was heel druk, er kwamen duizenden wandelaars. Zorg voor een smakelijke amuse en het gezellig maken, waren de kaders bij het gestalte geven van de verborgen achterzijde van Juliana”
Samen met Bart Janssen van de Brand Bierbrouwerij en René Engels van Parkstad Verhuur werd de uitspanning grenzend aan de parktuin omgetoverd tot een winters paradijs met vuurkorven, een loungeterras voorzien van vele dekens en een warme binnenruimte met een volledige bar.
Na de Route d’Amuse hebben de uitbaters besloten The Juliana Garden Club te openen voor gasten, die van een winters tuinlandschap willen genieten. De Brasserie is hiermee geopend. Gasten zijn van donderdag tot en met maandag van 12.00 uur tot 17.00 uur welkom voor een kop koffie, borrel of lunch.
Archieffoto TV Valkenburg

← Vorig bericht

Keuzemoment voor Vredesvlam

Gemeente en provincie opteren voor onafhankelijk onderzoek

Volgend bericht →