Jumbo-Visma van start in Volta Limburg Classic

Voorpagina » Toerisme » Jumbo-Visma van start in Volta Limburg Classic

De Jumbo-Visma wielerploeg zal op zaterdag 4 april aan de start staan van de 47ste Volta Limburg Classic. Dat doet de Nederlandse ploeg met een combinatieteam, bestaande uit renners van de WorldTour-formatie én de opleidingsploeg van Jumbo-Visma. Dit is mogelijk dankzij de nieuwe regelgeving van de UCI, die WorldTourploegen in staat stelt om in 1.1-koersen, de categorie waar ook de Volta Limburg Classic onder valt, dergelijke combinatieteams op te stellen. 
Jumbo-Visma zal begin april met veel ambitie afreizen naar start- en finishplek Eijsden. Zo staan de namen van de ervaren Paul Martens (derde in de Volta Limburg Classic 2013, vijfde in 2017) en allrounder Bert-Jan Lindeman op de voorlopige deelnemerslijst. Ook op de voorlopige startlijst: de jonge Pascal Eenkhoorn, die onlangs nog uitsprak dat een goede uitslag neerzetten in de Volta Limburg Classic dit jaar één van zijn belangrijkste doelen is. 
“Nadat in 2019 geen enkele WorldTour-ploeg aan de start stond, zijn we heel blij dat Jumbo-Visma in 2020 weer voor de Volta Limburg Classic kiest”, zegt koersdirecteur Roy Packbier. “De komende tijd hopen we nog meer WorldTour-ploegen vast te leggen.” 

← Vorig bericht

Stadsrondrit voortaan op LPG

Hoe gezond is jouw leefomgeving?

Volgend bericht →