Kamerkoor Maastricht concerteert in de Kopermolen in Vaals

Voorpagina » Nieuws » Cultuur » Kamerkoor Maastricht concerteert in de Kopermolen in Vaals

Met o.a. werken van Limburgse componisten

Op woensdag 4 juli geeft Kamerkoor Maastricht o.l.v. Ludo Claesen een concert in de Kopermolen te Vaals.

Het koor staat o.a. bekend voor zijn schitterende uitvoeringen van de Johannes Passion van J.S. Bach op Goede Vrijdag. Maar daarnaast verzorgt het ensemble ook regelmatig verrassende optredens met o.a. hedendaagse muziek.

In 2006 werd het koor uitgeroepen tot het beste Kamerkoor van Nederland! Ludo Claessen is dirigent van verschillende ensembles in de Eurgegio en stond als gastdirigent al voor tal van orkesten, waaronder het LSO.

Het concert wordt begeleid door Tonie Ehlen aan de piano en bevat o.a. werken van Limburgse componisten André Stolwijk en Ludo Claessen. Entrée: € 5.

Het koor opent daarmee de concertserie die deel uitmaakt van Kunstmaand Vaals. In deze serie volgen een orgelconcert met Ben Fey op 12 juli (Hervormde Kerk), een opera- en musicalconcert op 19 juli (Kopermolen) en een lieder- en cabaretavond met Jack Vinders (Kopermolen). Alle concerten beginnen om 20 uur!

Informatie en reserveringen in de Kopermolen, Von Clermontplein 11 in Vaals, tel. 043-306 4668 (dinsdag t/m zaterdag 14 – 17 uur,

zondag 13 – 17).

← Vorig bericht

HV Vilt Bequick vierde 40 jarig jubileum

Streekmuseum heeft nieuwe naam

Volgend bericht →