Kampioensbloemen voor drie Falco teams.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Kampioensbloemen voor drie Falco teams.

Traininingsinspanningen van de jeugd beloond.Het einde van de competitie is genaderd, eindstanden zijn bekend. Maar liefst drie Falco teams wisten deze voorjaarscompetitie af te sluiten met een mooi kampioenschap.
Met name de jeugd wist na al het harde trainen afgelopen jaar hun inspanningen beloont worden met goede resultaten.
Het eerste jeugdteam zal volgend jaar uitkomen in de Landelijke C klasse. Het kampioenschap werd gevierd na een 8-2 zege op Megacles. Vienna Pasmans, Simon Bozon, Michelle Thijssen en coach Niels Petri waren dit jaar oppermachtig en verloren geen enkele competitiewedstrijd in de hoofdklasse.
Ook jeugdteam drie wist ongeslagen kampioen te worden. In de tweede klasse waren Guy Habets, Mathijs Timmermans en Maurice Thijssen een te sterk team voor deze klasse. De laatste wedstrijd werd met 6-4 in Heerlen gewonnen en de kampioensbloemen konden uitgereikt worden.
De jongens van Falco 2 stelde dit weekend teleur met een 5-5 gelijkspel tegen Seta. Vincent Pasmans verrichte een hattrick, Tim Meertens en het dubbel zorgde voor de overige punten. Nick Raeven had een totale off-day en wist niet tot scoren te komen. Ondanks dit verrassend gelijkspel blijft Falco net op het podium staan.
Coriovallum was ditmaal te sterk voor Falco 4. Mart “hattrick” Pluymeakers won zoals gewoonlijk drie wedstrijden. Dit team is als enige nog niet uitgespeeld en zal volgende week zaterdag hun laatste wedstrijd spelen. Raymond Goyen en Joeri Wienen wisten allebei driemaal te winnen tegen Open Line/Westa. Rick Jansen zorgde voor de overige punten, een 9-1 winst. Door deze eindspurt werd een mooie tweede plaats gehaald in de vierde klasse.
Kerkrade zorgde voor een Falco nederlaag, eindstand 3-7. Daan van de Klugt won twee wedstrijden en samen met Lyn Essers werd het dubbel gewonnen. Dit belofte team werd knap tweede in de competitie.
De heren van Falco 5 wisten hun kampioenschap extra glans bij te zetten met een maximale monsterscore tegen Sittard 5. Lars Lambriks, Jean Pierre Haenen, Casper Eurlings, Remie Vliex en Maarten Henstra zijn de kampioensheren dit volgend jaar zullen uitkomen in de tweede klasse. In de heren 3e divisie sloot Falco 1 de competitie waardig af met een verdienstelijk gelijkspel tegen kampioen Renate uit Eindhoven. Een knappe tweede plaats was na afgelopen zaterdag een feit. De heren van Falco 2 speelde de tweede wedstrijd van de halve finale play-offs tegen Red Stars 2 uit Venray. Net als in de uitwedstrijd werd het 5-1 voor Red Stars, die ongetwijfeld zullen promoveren naar de 3e divisie .
Falco 3 heeft het in de sterke 1e klasse groep niet kunnen bolwerken en zal volgend jaar in de tweede klasse weer strijden voor het kampioenschap. Ook zaterdag werd verloren, ditmaal met 8-2 tegen Kluis 4. Laurens Loozen en Han Konings wisten beide eenmaal te winnen.
Falco 4 verloor bij Seta 4 met 6-4 in een wedstrijd “om des keizersbaard”. Marco halmans verraste met een hattrick en Patrick jammertzheim voegde er één winstpartij eraan toe. Dit team eindigt op de tweede plaats.
Uitslagen 25 april ’09
Falco 1 – Renate 1 5-5
Play-off ½ finale:
Falco 2 – Red Stars 2 1-5
Kluis 4 – Falco 3 8-2
Seta 4 – Falco 4 6-4
Falco 5 – Sittard 5 10-0
Falco kampioen!
Jeugd :Falco 1 – Megacles 2 8-2
Falco kampioen!
Falco 2 – Seta 2 5-5
Agin/Otten 1 – Falco 3 4-6
Falco kampioen !
Coriovallum 1 – Falco 4 7-3
Falco 5 – Open Line/Westa 7 9-1
Kerkrade 1 – Falco 1 7-3

← Vorig bericht

Mei-denplanting Vilt gaat niet door.

Acht Valkenburgers ontvingen lintje.

Volgend bericht →