Kan ik meehelpen bij Tv Valkenburg ?

Voorpagina » Nieuws » Cultuur » Kan ik meehelpen bij Tv Valkenburg ?

Medewerker worden bij de lokale televisieomroep ?
Graag zelfs ! Klik voor meer informatie.Tv Valkenburg is sinds oktober 1999 onafgebroken “in de lucht” met een kabelkrant en wekelijks een video uitzending. Sinds 2003 zetten we ook nieuwsberichten op internet. Indien je iets zoekt over Valkenburg aan de Geul, dan kun je dat meestal wel vinden op deze internetpagina.
Het verzorgen van wekelijkse video uitzendingen brengen het meeste werk met zich mee. Tv Valkenburg krijgt weliswaar veel informatie aangereikt, maar toch wil de redactie ook andere onderwerpen gefilmd en uitgezonden hebben. Het voorbereidende werk (info vergaren, medewerkers zoeken om te filmen en te interviewen, gesprekspartners bellen, locatie afspreken) en het uitvoerende werk (het filmen op een bepaalde dag dat iedereen kan, vragen stellen, goede beelden schieten zoals insert-materiaal dat in het item gebruikt kan worden) en het montagewerk achteraf kunnen diverse uren in beslag nemen. Vooraf weet je altijd wanneer je item klaar dient te zijn voor uitzending. Dus dat je kun je makkelijk zelf inplannen.
Het verzorgen van de kabelkrant verloopt geheel anders. Deze werkzaamheden verlopen grotendeels via de PC. Je krijgt de mail met de info thuis aangeleverd (indien je een PC met adsl-aansluiting hebt). De mailtekst wordt bewerkt tot een kort en bondig geheel (meestal twee dia’s). De gehele mail wordt gebruikt voor de videoafdeling. Bij de mail kan ook nog een of meerdere foto’s gevoegd zijn. Deze worden (indien te gebruiken) bij het redactionele artikel geplaatst. Soms moet aan de foto nog wat geschaafd worden.
De berichtgeving op onze internetpagina verloopt bijna hetzelfde als de kabelkrant. Echter, er zit een andere software matige benadering aan. Onze internetpagina heeft een tweeledig karakter: een nieuwskarakter en een achtergrond medium.
Tv Valkenburg is constant op zoek naar nieuwe vrijwillige medewerkers die ons uitgebreide team willen komen versterken: camera mensen (je hoeft geen eigen camera te hebben), montagewerk, regie, geluid, interviews doen, redactie medewerker, journalisten, bestuursleden, een presentator die overdag tijd heeft, jongeren voor Splash, en ………… iedereen die één of meerdere uren per week kwijt wil zijn aan een boeiende hobby. Je zult versteld staan wat TV werk voor je kan betekenen !
Bel voor informatie met de studio 043 601 46 46 en spreek duidelijk je naam en telefoonnummer in zodat we je kunnen terugbellen. Of mail: info@tvvalkenburg.nl Tv Valkenburg wordt gemaakt door Valkenburgers, voor Valkenburgers !

← Vorig bericht

Tweede officiële Vilter Beach games

Wim Westerhof treedt af als voorzitter van de commissie ABA

Volgend bericht →