D'r Moostuin in race voor 'Appeltje van Oranje'

Voorpagina » Toerisme » D'r Moostuin in race voor 'Appeltje van Oranje'

D’r Moostuin in Berg & Terblijt is in de top 10 van de stem-10-daagse terecht gekomen om in aanmerking te komen voor een ‘Appeltje van Oranje’. Het Bergse initiatief staat op de 7de plek. Er hebben 1967 mensen op d’r Moostuin gestemd.
De meeste stemmen ontving ‘Buddy to Buddy van de Stichting Buddy to Buddy. Gevolgd door Stichting JuNiMo en op drie S(school Talent)-team van Stichting Het Buro.
Er hebben in totaal 48.000 mensen een stem uitgebracht. Op 25 januari presenteren alle kanshebbers zich tijdens de landelijke finaledag. De score die hieruit volgt telt op bij de uitslag van de stemtiendaagse. Zo weten we welke 10 projecten zich hebben genomineerd. In april selecteert het bestuur van het Oranje Fonds hieruit de drie winnaars.
De winnaar van een Appeltje van Oranje ontvangt € 15.000,-. Alle uitgebrachte stemmen tellen mee. Met jouw uitgebrachte stem maakt jouw favoriet kans op € 1000,- extra! Deze jaarlijkse prijs van het Oranje Fonds bestaat uit een bronzen beeldje, gemaakt door Prinses Beatrix, en een bedrag van € 15.000,-. Het is dé prijs voor succesvolle sociale initiatieven die mensen betrekken bij onze samenleving. Ieder jaar reikt Koningin Máxima de prijs uit op Paleis Noordeinde.

← Vorig bericht

Vastelaovesposter 2018 uit

Jeugd verkent alvast het WK-parcours

Volgend bericht →