Karnavalasacitiviteiten in het weekeinde.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Schin op Geul » Karnavalasacitiviteiten in het weekeinde.

Nog kaarten beschikbaar voor de ‘Dameszitting’ in Valkenburg.Vanwge het erg korte ‘vastelaovesdezoen’ dit jaar worden het komende weekeinde op tal van plaatsen karnavalsactivitriten georganiseerd.

In Schin op Geul wordt zondag door de JCV de Waterretjes de nieuwe jeugdprins geproclameerd. Het programma begint om 14.11 uur.

Zaterdag a.s. zijn in Houthem, bij CV de Boschrave, en in Valkenburg, de CS de Mirlitophile 1879, recepties om de het nieuwe prinsenpaar te feliciteren.
Op vrijdag 11 januari vindt de allereerste ‘Ladiesnight’ plaats in gemeenschapshuis ‘t Geboew te Schin op Geul georganiseerd door de medewerkers van JCV de Waterretjes. Diverse artiesten treden deze avond op die uiteraard alleen toegankelijk is voor het vrouwelijke publiek.
Vanaf nu zijn kaarten te koop via de voorverkoop en zijn te verkrijgen op de verschillende voorverkoop adressen of via de website www.jeugdstichtingclub77.nl
Zaterdag 12 januari houden prins Lesley II en prinses Bertine receptie in café ’t Wit Paerd aan de St. Gerlachstraat 10 in Houthem.
Van 19.11 tot 21.11 uur kunt u het prinselijk paar feliciteren met hun uitverkiezing. Jubilaris René Soons (2 x 11 jaar) is eveneens aanwezig.Aansluitend is nog een gezellig samenzijn waarbij Red Alerd voor de muziek zorgt.

De dameszitting van CV de Auw Wiever Vallekeberg vindt plaats op zondag 20 januari vanaf 11.11 uur in de Polfermolen. Kaarten kosten € 20,= pp, ook aan de kassa.

Op het programma staan optredens van High Society, de Limburgse toppers, Frans Croonenberg, Huub Adriaens en Erwin. DJ Rico Vrijhoeven zorgt voor de nodige ‘stimmung’. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar bij Anita’s Fashion, Des Amis, Bonne Aparte, het Toebackshoes en in het Witte Paerd in Houthem.

← Vorig bericht

Wie sjoen oos Limburg ies.

Inschrijfperiode glasvezel verlengd tot 27 januari a.s.

Volgend bericht →