Kerkfederatie opent gezamenlijke website

Voorpagina » Toerisme » Kerkfederatie opent gezamenlijke website

De samenwerkende parochies in Valkenburg aan de Geul openden per 1 september een nieuwe website onder de naam “Kerken aan de Geul“. Op deze website vindt U alle praktische informatie onder verschillende hoofdstukken. Zoals bekend zijn op 1 april 2017 de parochies van Valkenburg-centrum, Oud-Valkenburg en Schin op Geul gaan samenwerken in een federatie-verband.
Website
Onder het hoofdstuk “wat te doen bij” vindt U alle informatie over doopsel, eerste communie, vormsel, kerkelijk huwelijk, boete en verzoening en bij overlijden. Uiteraard staan alle vieringen op de website. Het is nu ook een mogelijkheid om foto’s of filmpjes te plaatsen. De website van Oud-Valkenburg moet nog grotendeels worden ingevuld en er zullen bij gebruik ongetwijfeld hier en daar nog aanpassingen wenselijk zijn. Uiteraard is het voornemen om op deze manier de communicatie te moderniseren en optimaliseren. 
De parochie-informatiebladen in gedrukte vorm blijven verschijnen. De gezamenlijke website vindt U onder www.kerkenaandegeul.nl. Vervolgens kunt U doorklikken naar de site van uw eigen parochie in dit federatieverband.

← Vorig bericht

Wielrenner Ivano Zwirs gehuldigd

Nieuwe editie van het Bokketennistoernooi

Volgend bericht →