Kerstpakkettenactie Vincentiusvereniging Valkenburg aan de Geul

Voorpagina » Nieuws » Kerstpakkettenactie Vincentiusvereniging Valkenburg aan de Geul

Ook dit jaar organiseert de Vincentiusvereniging in Valkenburg aan de Geul een kerstpakkettenactie voor inwoners van deze gemeente die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het bestuur van de vereniging nodigt alle inwoners van Valkenburg aan de Geul uit. Kent u iemand die eenzaam, alleen, of door omstandigheden in een moeilijke financiële situatie is terechtgekomen of kent u een gezin dat de eindjes maar moeilijk aan elkaar kan knopen? Woont die persoon of dit gezin in de gemeente Valkenburg aan de Geul? 

Stuur dan hun naam, adres en uw motivatie waarom deze persoon of dit gezin een kerstpakket verdient vóór 5 december naar vincentiusverenigingvalkenburg@gmail.com of bel naar 06 10 62 25 55. Het bestuur beoordeelt na ontvangst wie er in aanmerking komt voor een pakket. Informatie wordt vertrouwelijk behandeld, de privacy is dus vanzelfsprekend gewaarborgd. 

Financiën
Verder zit de vereniging verlegen om financiële donaties. “Uw financiële hulp stelt ons in de gelegenheid plaatsgenoten een lichtpuntje te bezorgen in de donkere dagen voor kerstmis,” laat secretaris Ton Smeets weten. Het  banknummer is: NL59 RABO 0130565164 t.n.v Vincentiusvereniging Valkenburg. De  vereniging heeft een ANBI-status. Donateurs van een ANBI mogen hun giften aftrekken van inkomsten of vennootschapsbelasting.

Wat houdt de Vincentiusvereniging in?
De Vincentiusvereniging Valkenburg in Valkenburg aan de Geul is een onderdeel van een landelijke vrijwilligersorganisatie, die door armoedebestrijding en persoonlijke hulpverlening aan zwakkeren en kwetsbaren in onze samenleving hulp biedt. De vereniging is in Valkenburg aan de Geul al ruim 12 jaar actief en heeft in die periode al ontzettend veel hulp geboden. Hulp die wordt geboden, is zeer divers. Deze kan bestaan uit het geven van advies en het doorverwijzen naar de juiste overheids- of maatschappelijke instantie. Verder ook door financiële ondersteuning en aanschaf van noodzakelijke levensbehoeften zoals een wasmachine, gasfornuis, laptop, studieboeken, bed, fiets, bril, huisraad enz.
Het bestuur van de vereniging bestaat uit: Rob Monissen, voorzitter, Ton Smeets, secretaris en Paul Brouwers, penningmeester. Het bestuur wordt bijgestaan door een vaste groep enthousiaste vrijwilligers.

Wilt u meer weten over de vereniging kijk dan ook eens op: www.vincentiusvalkenburgaandegeul.nl

← Vorig bericht

Omwonenden Langen Akker verenigingen zich in bewonerscollectief

Extra grote coronatestlocatie bij MECC met veertien teststraten

Volgend bericht →