Kinderbakkerij is wederom prachtig succes.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » Kinderbakkerij is wederom prachtig succes.

Er werd bijna € 2000,= opgehaald voor het Kankerfonds.Kinderbakkerij Het Goede Doel, die nu al een aantal jaren wordt georganiseerd door de zusjes Sophie (12), Magali (10) & Julie (8) Meijers samen hun vriendjes en vriendinnetjes, is ook dit jaar weer een geslaagd evenement gebleken.

De jeugd verkocht zondagochtend voor bijna € 2000 aan zelfgebakken taartjes, cakes, croissants, pains au chocolat en wafels. De verdiende euro’s zijn bestemd voor een goed doel: Alpe d’HuZes. De fietstocht steunt het Koningin Wilhelmina kankerfonds.

Vanaf het moment dat de deuren van de ééndagsbakkerij afgelopen zondagochtend open gingen liep het storm met klanten, en vlogen de lekkernijen werkelijk als zoete broodjes over de toonbank. Er was voor € 1400 verkocht.

Daarenboven vond het schilderij dat kunstenares Maria Verstappen speciaal voor deze gelegenheid ter beschikking had gesteld ook snel een gewillige koper, waardoor nog eens € 500 extra in de kas kon worden bijgeschreven.
Al het geld dat met deze bakkerij en het schilderij is opgehaald zal gedoneerd worden aan stichting Alpe d’HuZes, de organisatie die zich inzet voor een beter leven voor kankerpatienten.
Elk jaar organiseert deze stichting het zogenaamde Alpe d’HuZes evenement, wat inhoudt dat zoveel mogelijk mensen zo vaak mogelijk op één dag de gevreesde Alpe d’Huez in Frankrijk proberen te beklimmen (in de regel: 6x, vandaar Alpe d’HuZes). Zie voor meer informatie over Alpe d’HuZes www.opgevenisgeenoptie.nl.
Sophie, Magali en Julie Meijers nemen dit jaar ook deel aan dit evenement, dat op donderdag 9 juni a.s. zal plaatsvinden. Daarbij zullen ze samen met onder andere hun moeder en grootmoeder de beruchte alpenklim uit de Tour de France opfietsen als symbool in de strijd tegen kanker.
Wie hun belevenissen in Frankrijk wil volgen en alle foto’s van de kinderbakkerij wil zien kan dat doen via www.picknicktandem.nl/alpe-du-zusjes.html.

Foto’s Remy Meijers

← Vorig bericht

Waarom is openlucht zwembad niet open?

Zondag opening Openluchttheaterseizoen.

Volgend bericht →