Kinderen centraal in 'Kinder-Kerststad Valkenburg'

Voorpagina » Toerisme » Kinderen centraal in 'Kinder-Kerststad Valkenburg'

Op woensdagmiddag verandert Valkenburg-centrum in een KinderKerststad. Kinderen staan dan in het middelpunt. Je moet dan wel in het bezit komen van een VIP-ticket die je iedere woensdagmiddag kunt krijgen bij de Kerstmarkt Gemeentegrot, de Kerstmarkt Fluweelengrot, Miniatuurwereld in MergelRijk, Winter Wonderland aan de Neerhem, Winters Sprookjesbos en Santa’s Giftfactory aan de Daalhemerweg.
Er liggen 300 VIP-tickets klaar waarmee je op het Walramplein iedere woensdagavond en iedere zaterdagavond vooraan staat om de Christmas Fairytales Parade van dichtbij te zien.
Maar er is meer: je krijgt culinaire kinderhapjes tijdens een wandelroute, toegang tot een ondergronds programma met theater en gezellige kidsactiviteiten in de Kindergrot, volg een workshop knutselen en ondertussen zoeken de ouders mooie cadeautjes uit voor in huis of onder de kerstboom. Of beleef in het voormalige postkantoor spannende verhalen in het poppentheater en beleef zelf hoe de elven de brievenbussen leegmaken voor de Kerstman. Je kunt een persoonlijke wens aan de Kerstman in zijn brievenbus doen. Wie weet wat van je droom uitkomt?
Bekijk hier de spannende verhalen van Mary @ Christmas


 

← Vorig bericht

Realisatie sociale woningen stap dichterbij

Muziekverenigingen gaan zelf muzikanten opleiden

Volgend bericht →