Kindertafeltennisfeest vraagt de aandacht

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Kindertafeltennisfeest vraagt de aandacht

TTV Falco organiseert Kindertafeltennisfeest Meer dan 20 jaar al is er voor de kinderen van de Valkenburgse basisscholen één dag in de kerstvacantie , waarbij tafeltennis een feestdag voor de kinderen is.
De Valkenburgse TTV Falco doet al van begin af aan elk jaar mee aan deze feestdag voor de basisschoolleerlingen. Ruim 30 leerlingen heben zich aangemeld voor dit festijn in de Falcoburcht as donderdag 28 december.
Aanvang 11uur v.m en einde 15.00uur
Reeds wekenlang zijneenaantal jeugdtrainers en een aantal vrijwilligers bezig deze dag tot een echte tafeltennisfeestdag te maken. Alle deelnemers ontvangen trouwens een oorkonde op een ludieke wijze wordt geprobeerd de kindreen vertrouwd te maken met de mooie tafeltennissport.
In Valkenburg zijn 3 verenigingen waar die boiende sport verder beoefend kan worden ; bij Falco in de Falcoburcht, bij Ready ( jeugdhuis DE BEEMDE, Broekhem ) en in Sibbe bij TTV SibbeMC in de Blokhut.
• Bij Falco organiseert men in de maand januari 2007 weer een 3-tal woensdagmiddagen.
• Gratis tafeltennis voor de basisschool jeugd op de woensdagmiddagen 17-24 en 31 januari 2007 telkens van 14 00 tot 16 .00uur.

← Vorig bericht

Zuid-Limburg toeristische topscoorder in 2006

SEC jeugd sluit jaar super af

Volgend bericht →