Kindertheater van Valkenburgse bodem in het Openluchttheater

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Kindertheater van Valkenburgse bodem in het Openluchttheater

Voorstellingen van Sjluuk en Co en Basje Bariton

Woensdag 16 augustus 14.30 uur Sjluuk en Co : de Verhalenkist

Sjluuk en Co beleven een hoop. Zoveel dat het bijna onmogelijk is om alles te vertellen in hun grote shows. Alle verhalen die ze nog niet verteld hebben stoppen ze in hun verhalen kist. Een kist die uitpuilt van de mooiste, spannendste en leukste verhalen.

Deze hele bijzondere kist komt op woensdag 16 augustus naar het Openluchttheater. Speciaal voor de allerkleinste kinderen vanaf 3 jaar gaat deze kist dan open en delen Sjluuk en Co hun avonturen met hen.

Deze voorstelling begint om 14.30 uur en wordt onder alle weersomstandigheden gehouden in het grottheater van Openluchttheater Valkenburg. De entree bedraagt 3,50 euro.

Zondag 20 augustus 14.00 uur Basje Bariton : Hokus Pilatus een tovenaar met status

De tweede kindervoorstelling deze week is van de hand van Walther Odekerken, de geestelijk vader van de regionaal bekende reeks kindervoorstellingen onder de naam Basje Bariton.

In deze voorstellingen belooft een een hilarisch avontuur te worden wanneer we kennis maken met de vreemde tovernaar Hokus Pilatus. De zaken lopen helemaal uit de hand wanneer de heks Bella Ladella tot over haar oren verlieft wordt.

Deze familievoorstelling is geschikt voor grote en kleine kinderen van 4 tot 94 jaar en begint om 14.00 uur. De entree bedraagt 5 euro maar iedereen die verkleed komt als tovenaar, heks, prinses of een ander sprookjesfiguur krijgt maar liefst 2 euro korting.

← Vorig bericht

Valkenburg, de Cauberg en de Tour

Vervoer schoolkinderen is geregeld

Volgend bericht →