Klassenfoto Canisiusschool in 1973/1974.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Klassenfoto Canisiusschool in 1973/1974.

We zoeken nog diverse namen, mail Tv Valkenburg indien u ze weet.De klassenfoto is een kiekje van de 1e klas van de Canisiusschool, jaargang 1973/1974. Volgens inzender, Bert Saarloos, direct na de start van de school gemaakt in september 1973. De foto is genomen op het schoolplein in de Plenkertstraat.

Staande v.l.n.r.:
Pauline Latour, ?? (was de zoon van de eigenaar van de toenmalige meubelzaak in de Muntstraat naast Szlanina), Karel Spits?, Maurice Zijlstra (van de kapper, toen volgens mij ook nog in de Muntstraat), Carla Zijlstra, Roger Coenen (?), Roger Diricks/Dirx (van de souvenirshop aan de Grendelpoort), Raymond Szalanini (van de stenenwinkel in de Muntstraat), Ivo Timmermans, Paul Wimmers (uit Oud-Valkenburg), Piroschka Lahaye/Delahaye, Nancy Bartels, André Konings.
Zittend:
Justin Quaedvlieg, Mark Blom (van het hotel aan de Berkelpoort), Roger Hendriks (zoon van de welbekende Fritske), Angela Azzarito, Nicole Huis in ’t Veld, Ivo Wijs, Coen Janssen, ondergetekende Bert Saarloos, Nicole Jaspers (van Schaepkens), ??, Diana van Lier, Rudy Jaspers (van de garage op de Nieuweweg), Erwin Dorren, Marco Diederen (zoon van journalist Jan), George Phillips, Angèle Widdershoven, Frank Braam (van de fietsenzaak op de Neerhem) en Angelique ……….. (achternaam Quaedvlieg?).
De lerares is mevrouw Seesink.

De foto en de gegevens staan ook in het foto-album nummer 026 dat u kunt vinden onder MEDIA.
Misschien herkent u kinderen op de foto die tot nu toe onbekend zijn gebleven voor Bert Saarloos. Stuur de namen op naar info@tvvalkenburg.nl of bel met 06 13 11 04 33

← Vorig bericht

Naam winkelcentrum wordt "Aan de Kei".

Twee Broekhemnaren vormen jubileumpaar.

Volgend bericht →