Kledingbank Limburg van, voor en door Limburgers

|
,

Nog steeds is het mogelijk om gebruikte kleding en schoeisel in te leveren bij het inzamelpunt van Kledingbank Limburg te Sibbe-IJzeren. Daarmee steunt U vele mede-Limburgers.
Kledingbank Limburg is een humanitair burgerinitiatief in onze provincie met als belangrijkste doelstelling kleding, schoeisel en verzorgingsproducten te verstrekken aan mensen uit de doelgroep ‘stille armoede’ en ‘werkende armoede’ die in het bezit zijn van een zgn. ‘doorverwijzingsbrief’ van een erkende hulpverlener. Daarnaast voorkomt men door inlevering van deze materialen dat restpartijen kleding en schoeisel vernietigd worden.
Ook wil Kledingbank Limburg haar klanten hun gevoel van eigenwaarde teruggeven, zodat zij met meer zelfvertrouwen kunnen participeren in onze Limburgse samenleving. ‘Goede’ textielwaren, schoeisel en verzorgingsproducten worden verstrekt. Kledingbank Limburg informeert en signaleert, probeert in de eigen regio leer-werkplekken en mogelijk vaste arbeidsplaatsen aan te bieden. Op die manier wordt een beetje zelfstandigheid teruggewonnen, is er weer perspectief voor een betere toekomst
Wilt U spullen bezorgen? Vooraf even bellen met 06 54 61 26 78.
Meer informatie op www.kledingbank-limburg.nl

← Vorig bericht

Nieuwe dorpskalender met oude foto's

Raad vraagt Jan Schrijen om te blijven. Nadrukkelijk!

Volgend bericht →