Kleine bekeroverwinning Walram 1

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Kleine bekeroverwinning Walram 1

Dinsdag 22 augustus 2006 Walram – R.K.V.V.M. (0-0) 2-0Doelpuntenmaker: Kim Philippi 2*
Gele kaarten: Patrick Simon, Dennis Strijbosch, Kim Philppi en Daniël Janssen
Opstelling:
Doel:
1.Rudy Crutzen
Achterhoede:
2.Marco van Loo
3.Dennis Strijbosch
4.Stephan Groven
5.Patrick Simon
Middenveld:
7.Dennis Goffin (55ste min. 15.Roger Ummels)
6.Roel Aarts
10.Ralf Defaux (62ste min. 14.Kim Philippi)
8.Levi Meurders (46ste min. Jeroen Broeken)
Aanval:
9.Daniël Janssen
11.Guido van Uden
grensrechter: Roger Huntjens
Wedstrijdverslag:
Daar R.K.V.V.M. van de gemeente Margraten niet op de velden mocht werd de wedstrijd door de K.N.V.B. omgedraaid in ’n thuiswedstrijd voor de Valkenburgers.
De 1ste helft was ’t aankijken nauwelijks waard. De Walrammers hadden wel ’n optisch veldoverwicht.
Men kreeg wel enkele kleine mogelijkheden maar goed was ’t allemaal niet.
Keeper Broex van de gasten keepte dan ook in de 1ste helft ’n goede wedstrijd.
Ralf Defaux had bijna de 1-0 op zijn schoen maar de slecht geraakte bal werd door de R.K.V.V.M.-goalie naast de goal getikt. De bezoekers kregen slechts 1 mogelijkheid in de 1ste 45 minuten. De aanvoerder mocht, op randje buitenspel, doorlopen op keeper Rudy Crutzen maar verdediger Marco van Loo duwde de R.K.V.V.M.- speler correct met zijn schouder opzij … rust 0-0 … na de hervatting waren de Valkenburgers agressiever in de duels en men creëerden zich ook diverse grote kansen. Guido van Uden schoot van dichtbij in de handen van de keeper. Roel Aarts tikte een voorzet van Roger Ummels over ’t doel en de geheel vrijstaande Jeroen Broeken schoot de bal te zacht op de keeper. Na ruim ’n uur bracht trainer Roger André aanvaller Kim Philippi in ’t veld. Philippi zorgde voor veel gevaar en kreeg diverse kansen. In de 68ste minuut schoot Philippi nog voorlangs maar enkele minuten later was ’t toch raak. Een voorzet van Roger Ummels werd droog afgemaakt door Philippi. De bezoekers kwamen nog amper in ’t stuk voor. In de 75ste minuut slalomde Guido van Uden door de verdediging van de gasten.
Hard schoot hij de bal voorlangs.
Enkele minuten later scoorde Kim Philippi zijn 2de doelpunt.
Stephan Groven plaatste de bal naar Philippi die de bal maar half raakte. Keeper Broex liet deze houdbare bal door zijn handen glippen … 2-0 … in de 89ste minuut scoorde Philippi bijna ’n zuivere hattrick maar de bal rolde langs de verkeerde kant van de paal.
In de allerlaatste minuut kreeg R.K.V.V.M., door ’n verdedigingsfout aan Walram-kant, zijn enige kans maar de R.K.V.V.M.-aanvaller schoot de bal hard naast.
Het is jammer dat de zwak leidende scheidsrechter van de Blom uit Brunssum in deze sportieve wedstrijd ’n hoofdrol wilde opeisen en tot irritatie van beide teams kwistig met gele kaarten strooide.
Zaterdag 26 augustus speelt Walram om 18u thuis voor de beker tegen 2de klasser Heerlen.
E.H.C.- Heerlen eindigde in een 3-0 overwinning voor de thuisclub.
Na 2 wedstrijden staat E.H.C. alleen bovenaan met 6 punten en Walram en Heerlen delen de 2de plaats met ieder 3 punten en R.K.V.V.M. staat puntloos onderaan.

← Vorig bericht

Walnotenbomen leveren een oplossing voor het klimaatprobleem

Oververhitte hennepplantage oorzaak brand

Volgend bericht →