Koffieconcert door vocaal ensemble Cinque Colori.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Koffieconcert door vocaal ensemble Cinque Colori.

Zondag in de Kloosterkerk aan de Oosterweg.Op zondag 13 oktober kunt u in de Kloosterkerk te Valkenburg onder het genot van een kop koffie genieten van een optreden van vocaal ensemble Cinque Colori. Het ensemble bestaat uit Mieke Zeguers (sopraan), Antonia van der Beesen (mezzo), Jeffrey Hendriks (bariton) en Wil Meurders (piano). Zij worden met regelmaat in Zuid-Limburg gevraagd voor muzikale opluisteringen van feestelijke bijeenkomsten, diners of kerkdiensten. Allen maken zij deel uit van solistenensemble Bella Voce.
Tijdens het koffieconcert brengen zij een gevarieerd en kleurrijk programma uit het opera- en operetterepertoire in diverse bezettingen. Ook liederen uit verschillende landen zullen ten gehore worden gebracht. Kortom, het wordt een afwisselend programma, voor elk wat wils.
Om 10:00 uur is er in diezelfde kerk een Protestantse Kerkdienst, waarin ds. Harrie de Reus (predikant Protestantse Gemeente Maas-Heuvelland) zal voorgaan. Tijdens de viering zal het vocaal ensemble Cinque Colori enkele delen uit Händels Elias ten gehore brengen.
Op zondag kunt u tot 13.00 uur gratis parkeren op alle parkeerplaatsen in Valkenburg-centrum.
Meer informatie over de Protestantse Gemeente Maas-Heuvelland: http://www.maasheuvelland.nl Meer informatie over het solistenensemble Bella Voce: http://www.bellavoce.nl

← Vorig bericht

Lezing over opgravingen Haselderhof.

Bestelauto van Joy Flowers zakt in gat in trottoir.

Volgend bericht →