Komend Paasweekeinde rijden geen sneltreinen

Voorpagina » Toerisme » Komend Paasweekeinde rijden geen sneltreinen

Door werkzaamheden aan het spoor rijden er op zaterdag 20 en zondag 21 april 2019 geen treinen tussen Maastricht en Maastricht Randwyck. Tevens rijdt de sneltrein niet op het traject van de Heuvellandlijn tussen Maastricht en Valkenburg. Arriva zet vervangend busvervoer in.
Bussen in plaats van treinen
Reizigers tussen Maastricht en Maastricht Randwyck (RS12 en RS18) kunnen gedurende deze periode gebruiken maken van de reguliere stadbussen. In de vroege ochtend en late avond zet Arriva een extra pendelbus is. Op het traject tussen Maastricht en Valkenburg kunnen reizigers gebruik maken van snelbussen of reizen met de stoptrein (RS18) tussen Maastricht en Heerlen.
Reizen met vervangende bussen
Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een OV-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het meenemen van fietsen helaas niet mogelijk.
Reistijd
Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer kun je bekijken via arriva.nl/limburg. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl.

← Vorig bericht

'Hide my waste'-bakje tegen zwerfafval

Bloesem2daagse wandelvereniging Vilt

Volgend bericht →