Het is 'Komkommertied' in Vilt

Voorpagina » Toerisme » Het is 'Komkommertied' in Vilt

Met het dialectstuk ‘Komkommertied’ start Toneelverenigng De Vriendenkring uit Vilt haar nieuwe toneelseizoen. De première van het stuk is op zaterdag 30 september om 19:30 uur en is geïnspireerd op het toneelstuk Komkommertijd van auteur Carl Slotboom, bewerkt, in het Viltse dialect vertaald met toevoeging van zang (met eigen geschreven teksten) door De Vriendenkring-regisseur en lid Jos Willems.
Het stuk speelt zich af in twee naast elkaar gelegen kamers van een dorpshotel, waar de nodige verwarringen tussen de gasten, personeel en directrice ontstaan, met hilarische taferelen.
U kunt deze uitvoeringen bijwonen op: zaterdag 30 september, zondag 1 oktober, zaterdag 7 oktober, zondag 8 oktober aanvang 19.30 uur en op zondag 8 oktober is er tevens een matineevoorstelling die om 14.00 begint. Alle voorstellingen vinden plaats in: Cascade, Nachtegaalstraat 25 in Vilt.
Kaarten zijn verkrijgbaar bij: Natuurshop Madelief in Valkenburg aan de Geul, bij Groenrijk Berg & Terblijt of via de mail te reserveren via: toneelvilt@gmail.com
Entree bedraagt € 10,-.

← Vorig bericht

Modeshow en ontbijt in hartje Valkenburg

Programma amateurvoetbal zondag 24 september

Volgend bericht →